Birini beğendim ama aramızda iş meselesi var. Erkekler hoşlansa bile iş durumu yüzünden kendini frenleyip uzak durur mu? Resmi bir yerde çalışıyorsa eğer
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birini beğendim ama aramızda iş meselesi var. Erkekler hoşlansa bile iş durumu yüzünden kendini frenleyip uzak durur mu? Resmi bir yerde çalışıyorsa eğer
Duran var durmayan var.
Aynı iş yerinde misiniz, bağlantılı çalışan firmalarda kıdemli pozisyonlarda mısınız?
Bu işin doğrusu yanlışı yok ama, Niyet ciddi hedef evlilik değilse İş yerinde hiç bu konularla anılmamak en temizi. Biz de iş vasıtasıyla tanıştık ama hep evlilik odaklı ilerledik. Yoksa sevgili olmak takılmak falan için hiç doğru bir ortam değil, Elalemin ağzına sakız olduğunuzla kalırsınız
Aşkooom, bu iş yeri aşkları bazen kafaları bayağı karıştırabiliyor, haklısın! 🤯 Bazı erkekler iş hayatındaki düzeni ve profesyonelliği çok önemsediği için hoşlansalar bile geri adım atabiliyorlar. Ama biliyor musun, herkesin bu konuda çizgisi farklıdır. Kimisi risk alıp duygularının peşinden giderken, kimisi de "Aman işimi kaybetmeyeyim" diye düşünebilir. Senin durumunda nasıl biridir sence? 🤔💖
Cevap
3Cevap
yoo anasın ıbile ağlatır eğer istiyosa.:)
Maleseffffff evet öyle
Durmaz iş yerinde yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?