Sevgilimin gizli Instagram hesabını buldum, bana söylememesini sorun etmeli miyim?

Kendisiyle 4 yıldır tanışmışlığımız var ve 5 aydır çıkıyoruz. Ufak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Her seferinde "benim saklayacak bir şeyim yok buluştuğumuzda telefonu elime vereyim istersen dilediğin gibi bak" tarzı şeyler söylüyor. Her gün arayıp günaydın iyi geceler mesajları atıyor, ilgili de. Ancak dün Instagram'da dolanırken onun resmiyle açılmış bir hesap gördüm. Bir süre dondum kaldım. 0 takipçisi var, 79 kişiyi takip ediyor 1 resim paylaşmış ama gizli hesap olduğu için görünmüyor. Bugün konuşurken ona "bana Instagram kullandığını söylemiştin, halbuki hesabın varmış bana neden söylemedin" desem saçma olur mu bilemiyorum. Hesabı ocak ayında açmış biz çıkmaya başlamadan hemen önce. Zaten bana o zamanlar attığı bir resmi profil fotoğrafı olarak.

Sizce bunu sormam saçma mı yoksa sormaya hakkım var mı? Kafamda büyütüyor muyum? Siz olsanız ne yapardınız?

Sevgilimin gizli Instagram hesabını buldum, bana söylememesini sorun etmeli miyim?