Merhaba. Buraya ilk kez yazıyorum. Yaşadığım bir olay hakkında dışarıdan insanların fikrini gerçekten merak ediyorum.
Yaklaşık birkaç ay önce YouTube'da bir videonun yorumlarında biriyle tanıştım. Sohbet etmeye başladık. İlk başta sadece yorumlardan konuşuyorduk. Sonra birbirimize mail adreslerimizi verdik ve uzun süre mail üzerinden yazıştık. Her gün birbirimize günümüzü anlatıyor, saatlerce konuşuyorduk. Daha sonra WhatsApp'a geçtik. Konuştukça birbirimize alıştık. Günaydın, iyi geceler mesajları derken aramızda duygusal bir bağ oluştu. Bir süre sonra bana hoşlandığını söyledi. Ben de ondan hoşlanıyordum ve sevgili olduk. Fakat önemli bir detay vardı aramızda 11 yaş fark var. Başlarda bana karşı çok saygılı ve anlayışlı olduğu için yaş farkını fazla önemsememeye çalıştım. Ama zaman geçtikçe bunun düşündüğümden daha büyük bir mesele olduğunu fark ettim. Onu sevsem de ailemin bunu asla kabul etmeyeceğini biliyordum. Ayrıca ilerisini düşündükçe içim rahat etmiyordu. Bu yüzden çok zor da olsa ilişkiyi bitirdim. Şimdi sadece arkadaş olarak konuşuyoruz. Siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız? Yaş farkı sizce gerçekten aşılabilecek bir şey mi, yoksa ilişkiyi bitirmem doğru bir karar mıydı? Dışarıdan bakan biri olarak düşüncelerinizi gerçekten merak ediyorum.
Okuduğunuz için de ayrıca teşekkürler 🙏 🩷
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer