Sevgilimle ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen tavsiye verin?

Merhaba. Ben erkek arkadaşımla yaklaşık 4 yıldır tanışıyorum. İlk başlarda birbirimizi çok seviyorduk, deli dolu bir sevgimiz vardı, sonra 2. yılda evlilik konuşmaya başladık. O istese de ben kendimi hiçbir zaman hazır hissetmedim. Çünkü ben onun istediği şekilde evlenmek istemiyordum. Ben 18 yaşından beri ailesinden uzakta yaşayan, kendi ayakları üzerinde duran bir kızım ve açıkçası ailemden nefret ediyorum. Küçükken abimden taciz gördüm ve bunu anneme söylememe rağmen hiçbir şekilde bana inanmadı. Annem babamla sürekli kavga edip onu aldatıp hayatımızı zindan eden narsist biriydi. Ve daha bir sürü şey yaşadık. Ben artık dayanamayıp kendi başıma hayat kurmaya karar verdim. Ama hiçbir zaman aramdaki bağı koparmadım, ne de olsa ailem diye acımasız davranmadım. Ailemi görmek istemediğim için de sevgilimin istediği şekilde düğün yapmak istemiyordum. Daha sonra benim eğitim için yurtdışına gitmem gerekti ve erkek arkadaşım evlenmek istemediğim için ayrıldı. Sonra ben ne kadar ikna etmeye çalışsam da olmadı. En sonunda geri döndü ve Türkiye'ye dön, beraber mutlu olalım dedi. Bu benim için ciddi bir karardı ve bir şartla kabul ederim dedim. O da benimle nikah kıyacağına söz verdi ve ben Türkiye'ye döndüm. Ben Türkiye'ye dönünce bana, ailelerden gizli evlenemeyiz, geleneklere uymazsak olmaz dedi. Ben onu ikna etmek için resmen yalvardım ama nafile, sözünü tutmadı. En sonunda ayrılmakla tehdit ettim ama maalesef. Sonra ben çok sevdiğim için ayrılamadım. Onunla devam ettim ve işleri ciddiye bindirmek istediği için ailesiyle tanıştım. Onun ailesi çok iyi biri ama benim kendi ailemi görmeye tahammülüm bile yok, aklıma yaşadığım kötü anılar geliyor, psikolojik olarak çok etkileniyorum. Elimde değil. Onu da anlıyorum, onun için yapması çok zor bir şey, ailesinin çevresinin tepkisinden korkuyor. Şimdi ben ailesiyle tanıştığım için o da işleri hızlandırıp evlenmek istiyor ama bana verdiği sözü tutmaması hem beni kötü hissettirdi ve üzdü hem de ailemle yüzleşmek istemiyorum ama sevgilimden ayrılsam da onun hakkına girerim çünkü tamam deyip ailesiyle tanıştım bir kere. Sizce ne yapmalıyım?

Sevgilimle ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen tavsiye verin?