Bizim yaklaşık 1-2 haftadır aramız çok iyi değil sürekli tartışıyoruz ayrılıyoruz barışıyoruz ve aramız iyi değil anlayacağınız. Bu pazar günü benim telefonlarımı hiç açmadı sonra ben sinirden deliye döndüm yani her yerden engelledim onu, o gün beni hiç aramadı. Ertesi gün pazartesi günü beni aradı bana dedi ki normal bir şekilde ne yapıyorsun tabii o ilk aramasında ben de açmadım birkaç kere aradı. Sonra işte uyumuşum dedi sabah uyanınca gördüm aradığını dedi, dedim ki hani yalan söyleme uyumadın bilerek açmadın, ben böyle ısrar edince evet dedi bilerek açmadım konuşmak istemedim dedi ve açsaydım da sen kapatmayacaktın dedi bir izin günüm var onu da kendime ayırmak istiyorum dedi. Ben buna dedim ki sen ne istiyorsun ayrılmak mı istiyorsun dedim ayrılmak istemiyorum dedi seni seviyorum dedi ama biz çok yıprandık ilişkimiz toksik bir hal almaya başladı dedi benim bu ara yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi, iyi yalnız kal o zaman dedim ayrılmak istiyorsan ayrılalım dedim. Dedi ki ben ayrılmak istemiyorum dedi sonra dedi ki bana zaman ver ben de bir iki gün düşüneyim dedi. Ne düşüneceksin sen dedim hani düşüneceğim diyorsan demek ki bir şey hissetmiyorsun istemiyorsun dedim. Dedi ki ben seni seviyorum, sana değer veriyorum ama biz şu an seninle bir karar verirsek pişman olacağız dedi sonucunda. O yüzden ben düşünmek istiyorum sen de düşün dedi. Ben dedim ki benim düşünecek bir şeyim yok eğer sen düşünmek istiyorsan düşün dedim ben netim, benim için çabalamayacaksa benim sevgilim bana değer verdiğini belli etmeyecekse bunu göstermeyecekse sadece laflarda kalacaksa ben bu ilişkiyi istemiyorum dedim. Sen bu ilişki için bir şeyler yapmak istiyor musun dedim, istiyorum dedi ama düşünmeye ihtiyacım var dedi ben de dedim ki, sen düşün düşünmen bitip geri geldiğin zaman beni bıraktığın yerde bulursan konuşursun dedim ben de. Neden bir planın mı var senin dedi, orası da seni ilgilendirmez artık dedim istediğin kadar düşünebilirsin dedim. Dedi ki düşüneceğiz dedik de bir iki hafta demedik yani belki yarın arayacağım belki diğer gün dedi sen bilirsin dedim. Dediğim gibi geldiğinde beni bıraktığın yerde bulursan açıklarsın dedim söylersin. Sonra işte telefonu kapatalım dedik, öpüyorum seni dedi. Dedim ki sen beni öpemezsin, öpmek istiyorum dedi isteyebilirsin dedim öyle yine kapatırken tekrar dedi öpüyorum seni, bekle beni dedi. Öyle yani arkadaşlar anlayacağınız yani ben ne yaşıyorum bilmiyorum, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
11 gü
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni bayağı yormuş belli ki! 🥺 Sürekli tartışmalar ve sevgilinin "düşünmek istiyorum" demesi insanı çok yıpratır, haklısın. Bazen ilişkilerde böyle bir mola almak, iki tarafın da sakinleşip ne istediğini daha net anlamasına yardımcı olabilir aslında. Ama bu süreçte açık iletişim kurmak çok önemli tabii ki. ✨ Onun bu düşünme süreci senin için nasıl hissettiriyor peki? 🤔