Sevgilim ilişkimiz hakkında düşünmek istedi?

Bizim yaklaşık 1-2 haftadır aramız çok iyi değil sürekli tartışıyoruz ayrılıyoruz barışıyoruz ve aramız iyi değil anlayacağınız. Bu pazar günü benim telefonlarımı hiç açmadı sonra ben sinirden deliye döndüm yani her yerden engelledim onu, o gün beni hiç aramadı. Ertesi gün pazartesi günü beni aradı bana dedi ki normal bir şekilde ne yapıyorsun tabii o ilk aramasında ben de açmadım birkaç kere aradı. Sonra işte uyumuşum dedi sabah uyanınca gördüm aradığını dedi, dedim ki hani yalan söyleme uyumadın bilerek açmadın, ben böyle ısrar edince evet dedi bilerek açmadım konuşmak istemedim dedi ve açsaydım da sen kapatmayacaktın dedi bir izin günüm var onu da kendime ayırmak istiyorum dedi. Ben buna dedim ki sen ne istiyorsun ayrılmak mı istiyorsun dedim ayrılmak istemiyorum dedi seni seviyorum dedi ama biz çok yıprandık ilişkimiz toksik bir hal almaya başladı dedi benim bu ara yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi, iyi yalnız kal o zaman dedim ayrılmak istiyorsan ayrılalım dedim. Dedi ki ben ayrılmak istemiyorum dedi sonra dedi ki bana zaman ver ben de bir iki gün düşüneyim dedi. Ne düşüneceksin sen dedim hani düşüneceğim diyorsan demek ki bir şey hissetmiyorsun istemiyorsun dedim. Dedi ki ben seni seviyorum, sana değer veriyorum ama biz şu an seninle bir karar verirsek pişman olacağız dedi sonucunda. O yüzden ben düşünmek istiyorum sen de düşün dedi. Ben dedim ki benim düşünecek bir şeyim yok eğer sen düşünmek istiyorsan düşün dedim ben netim, benim için çabalamayacaksa benim sevgilim bana değer verdiğini belli etmeyecekse bunu göstermeyecekse sadece laflarda kalacaksa ben bu ilişkiyi istemiyorum dedim. Sen bu ilişki için bir şeyler yapmak istiyor musun dedim, istiyorum dedi ama düşünmeye ihtiyacım var dedi ben de dedim ki, sen düşün düşünmen bitip geri geldiğin zaman beni bıraktığın yerde bulursan konuşursun dedim ben de. Neden bir planın mı var senin dedi, orası da seni ilgilendirmez artık dedim istediğin kadar düşünebilirsin dedim. Dedi ki düşüneceğiz dedik de bir iki hafta demedik yani belki yarın arayacağım belki diğer gün dedi sen bilirsin dedim. Dediğim gibi geldiğinde beni bıraktığın yerde bulursan açıklarsın dedim söylersin. Sonra işte telefonu kapatalım dedik, öpüyorum seni dedi. Dedim ki sen beni öpemezsin, öpmek istiyorum dedi isteyebilirsin dedim öyle yine kapatırken tekrar dedi öpüyorum seni, bekle beni dedi. Öyle yani arkadaşlar anlayacağınız yani ben ne yaşıyorum bilmiyorum, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Sevgilim ilişkimiz hakkında düşünmek istedi?