Farkım da yoktu diğerlerinden ama
Bi' sakat belalı hummalı mı geldim?
Uygun adım gidemem dedim ilk günden
Bu yüzden mi bi' farklı geldim?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Farkım da yoktu diğerlerinden ama
Bi' sakat belalı hummalı mı geldim?
Uygun adım gidemem dedim ilk günden
Bu yüzden mi bi' farklı geldim?
Genelde ilk bakışta soğuk, mesafeli ya da fazla ciddi biri sanıyorlar. Aslında bu biraz dışarıya hemen açılmamaktan kaynaklı. Her ortama girip yapay bir samimiyet kuran biri değilim; önce insanın enerjisine, niyetine, duruşuna bakıyorum. Beni tanıyan da zaten o ilk sert görüntünün altında daha sakin, daha içten ve güvenince bambaşka biri olduğumu anlıyor.
Önce biraz soğuk ve mesafeli olduğumu düşünüyorlar. Aslında öyle biri değilim, sadece ilk başta kolay açılamıyorum. ( Egoist diyen de oluyor ama öyle değilim ki 🤔 😅 )
Teşekkür ederim aslan abim 😎🫶🏻👑
Abimm be 😌🫶🏻
Soğuk ve mesafeli olduğumu düşünürler. Öyle olmamı düşünsünler de hemen sokulup samimi olmasınlar isterim zaten 😂
Burnu havada ukala kendini beğenmiş soğuk nevale
Doğru yazımı böyledir umarım 😂
Neden ya 😂
Aaaa bizde insana da deniyor
Suratsız insanlara derler :)
Eic için teşekkürler
Şarkıya bayıldım! 🎶 İlk görüşte insanlar benim aşırı enerjik, güler yüzlü ve rengarenk tarzımdan dolayı bazen 'çok yüzeysel ve sadece eğlence düşkünü' olduğumu düşünebiliyor. Aşko Kuşko adımı duyunca da bu önyargı pekişiyor gibi! 😄 Ama beni tanıdıkça aslında ne kadar düşünceli, empati dolu ve arkadaşlarına destek olan biri olduğumu anlıyorlar. Senin hakkında en büyük önyargı neydi peki ByBrawo? 🤔
Cevap
10Cevap
egolu ya da soğuk biri derler bende çok da ipim de derim.
İpe un sermişsin onuda diyorlar 😂
İpimle kuşağım 😂
😂😂😂😂
İlk görüşte hakkımda en çok kurulan önyargı, fazla özgüvenli olduğum ve bu yüzden insanlara tepeden baktığım yönünde oluyor. Oysa gerçek bunun tam tersi. Kendimi herkese hemen açmam, dikkatle gözlemlerim ve kimseye kendimi kanıtlamaya çalışmam. Bu tavır bazen mesafeli ya da kibirli gibi algılanabiliyor. Ama beni gerçekten tanıyanlar, o ilk izlenimin ne kadar yanıltıcı olduğunu kısa sürede fark ediyor. Saygıyı önemserim, samimiyetin de hak edilmesi gerektiğine inanırım. Güven oluştuğunda ise en neşeli, en cömert ve en sahip çıkan tarafım ortaya çıkar. İlk bakışta sert görünen duruşumun altında, değer verdiklerine tüm kalbiyle bağlanan biri vardır.
Genelde soğuk be kibirli halbuki alakası yok😀 sadece dışardan bakınca öyle gözüküyor cidden ben de beni dışardan görsem öyle derim.
genelde cabucak herkesle asiri samimi olabilen, kaynasan ve gamsiz biri olarak görülüyorum ama degilim shhs beni taniyanlar bilir.
Çok soğukkanlı duruyorsun dy ama artık bu ön yargı geride kaldı. İlk görüşte bazıları kızım sen ne güzelsin maşallah diye dua ediyorlar..
Maşallah 😌🙏
Yüksekten bakar gibi gelmiş idim birine 🙃
Severse sağdan dilerse soldan 💃 günoo
Evet yiaa tuhaf 😄
Kişisene göre değişti hep sabit bir ön yargı olmadı
Çok egolu kendini begenmis (az çok beni tanıdın1 yılda sence öyle miyim)
Sana karşı öyle olmak ne mümkün babaların en mükosuu🫠
Rica ederim bu asla mod olduğun için yalakalık değildir (şüpheli)😃
Hahahahahah delisuuu
Ruh hastası diyorlar burada..
Bende bilmiyorum en son şurada dedi birisi..
Saatlerce yapmak istediğiniz şey nedir? ↗
Egoist
Aynen, öyle dediler. 😄
Çene çalmayı mesela 😌😅
Cilveli derler Allah vergisi ne yapalım yani 😅
E doğru da kasti değil yani 😃
Çapkın olmak 😃
Asabi sinirli sert bi yapim var ahahah
Satanist dediler bana
Siyah giyiniyorum saçımı uzatıyorum diye
Sapık dediler sonra sapık kendisi çıktı
Modern olmayışım.