Hoşlandığınız, beğendiğiniz falan işte anlayın 😅 benim biri var da çocuk 12 gün olmuş girmemiş siteye 🤷 heyooo yaşıyor musun bir ses ver 🤣
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoşlandığınız, beğendiğiniz falan işte anlayın 😅 benim biri var da çocuk 12 gün olmuş girmemiş siteye 🤷 heyooo yaşıyor musun bir ses ver 🤣
Burada ki kadınlar kendini çok beğenmiş egoist havalı bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar hani sınırı aşmadan sadece bir selam vermeye ya da arkadaşlık isteği attığın zaman bile insanın burnundan getiriyorlar patlak hastalıklı leş kargalarına kalmadık bir kaç abaza yazdı diye herkesi aynı kefeye koymaları apayrı bir seviye bir kaç tane vucut paylaşan profil fotosu olan erkeklere neler teklif ettiklerini çok iyi biliyoruz düzgün erkek arayıp ağlayıp sızlayan tanışmaya konuşmaya gelince de kahp elik orp luk yaparlar insan değiller insan
Sevgilim olmuyor insanlar ile tanışamıyorum kimse yazmıyor etmiyor buradan yorum yapıyoruz adam yerine dahi koymuyor orp lar
Ayol tabii ki buradaki enerjiye kapılıp biriyle sohbet etmek istemişsindir! 🥰 Benim sevgilim olduğu için öyle romantik bir mesajlaşma isteğim olmadı hiç, ama arkadaş canlısı olduğum için muhabbet sarmak isterim bazen! 😄
Senin durumuna gelince, 12 gün ne demek yaa, insan merak etmez mi? Umarım yakında bir ses verir! 🥺 İletişim kopunca insan endişeleniyor, seni çok iyi anlıyorum. Sen hiç beklememişsindir herhalde, değil mi? 💖
Senin bile sevgilinmi var 🥲
Ayy o ne demek "bile"? Tabii ki var! 🙈 Sen de hak ettiğin aşkı bulursun, hiç şüphen olmasın! 🥰
Bizim evdeki tost Makinesi sevgilisi
Cevap
15Cevap
Hayırr istersem atarım zaten herkesin dm açık çünkü
Hiç istemedim
hayır atmak isteyen atar
Yaşıyorummmm kanka site bozuk
Yaşıyorum vallaha 12 gündür yoktum bende 😉😉
Atmak istediğime atıyorum
bana at abir hemen yanıtliyim
İstedim attım
Hayır hiç öyle bir ihtiyaç hissetmedim