Kızlar, Exim kufur edip heryerden engelledi geri doner mi?

• Biz, bana atılan iftira yüzünden ayrıldık. Öncesinde de zaten benim birkaç yaptığım şeylerden dolayı kavgalıydık ama onun yaptıkları sinirimi bozdu diye, yani zaten aklınıza gelen şeylerden yapmadım, küçük şeyler. O da dedi ki neden milletin gözünün önünde yapıyorsun, sorunun varsa bana söyle. Sonra biraz geçti, iftira atıldı, ben güya başkalarıyla şey yapıyor muşum ama telefondan gerçekten çok yanlış yapıldı, yapmadım çünkü öyle bir şey. Ondan sonra biz baya kavga ettik günlerle, ben ona bir şeyler açıklamaya çalıştım. Bana dedi 2 hafta falan sonra ayrılalım falan, ben de baya çok üzüldüm, bir hallere dedi ne sen kendini incit ne de ben seni. Ayrıldık, yazmamaya çalıştım günlerle ama yine de yazıp açıklıyordum. Hep bana demişti sen benim her şeyimdin, neden böyle yaptın, seviyordum falan. Sonra biz normal ayrıldıktan sonra bu bana küfür etti ama bana değil, arkadaşım konuşmaya çalışırken ona yazmış benim hakkımda o küfrü. Sonra ben yine yazdım neden yaptın falan..

Sonra dedi ki sinirim geçti, buluşup konuşmak istersen buluşalım. Buluşunca 1 saat olmadan eve döndük sorun çıktı diye, konuşmadık zaten hem de. Sonra yine ben onu çağırdım, işi falan çıktı, zaten Rusya'ya gidiyordu, buluşamadık. Ondan sonra dedi artık bitti falan yani 1 hafta önce. Ben de 3 gün yazmadım, sonra bunu fake'den izliyordum, story baktım herkese kalp atan bir kız, buna da kalp atmış. Ben aldım kıza küfür ettim kendi hesabımdan. Kız bana dedi neden falan, ben de baya baya sebebi söyledim. Bundan sonra çocuk beni aradı, alo deyince küfürleri yağdırdı "oro*pu çocuğu, senin ananı sk*yim, ne p*ç birisin, şeyini s*km" baya baya çok küfür etti. Her yerden engelledi ama engellemeden önce wp'de konuştuk yine "sevgilin mi?" yazdım, dedi iğrenç birisin, senin gibi biriyle olduğuma utanıyorum falan, sonra engelledi. Ben de kıza sinir olup gidip bana ettiği küfrü ona yazdım. Çocuk numaramın engelini kaldırıp bana dedi ki "bekle, senin başına bela açacağım, yapmazsam or*pu çocuğuyum" sonra da biraz da ben buna küfür ettim, kapattık. Şimdi konuşmadık hiç, küfür ettiğim kızla da sevgili sanırım ama çocuğun geçmişine bakınca bana biraz garip geliyor ayrıldıktan sonra biriyle olması, ne de olsa 3 yıl önce sadece bir sevgilisi olmuş, 2. sevgilisi benim ve benden ayrıldığı an o kızla neden oldu ki? Normalde bence birbirini seviyolar of

O kadar şeye rağmen yine de bir gün döner mi? Çünkü seviyorum yani baya hem de, ciddi düşünüyorduk, o da düşünüyordu. Şimdi evet garip gelebilir ama o sorunlar çıkmasaydı hala mutluyduk. Bana da ilişki esnasında hiçbir saygısızlık yapmadı, benim öyle şeyler yaptığımı düşünüp öyle oldu bence. Kendimi açıklamak istiyorum, nasıl böyle bir şey olabilir? Birbirimizi seviyorduk ama bildiğiniz bana nefret ediyor, hatta imkansızız, sadece yutturamıyorum kendime, neden yani

Bir şeyler söyleyin, aynısını yaşayanınız oldu mu?

Kızlar, Exim kufur edip heryerden engelledi geri doner mi?