Daha dün konuştuk yanına gelmek istedim ne işin var gelme dedi tamam dedim sonra wp durumumu beğenmiş hepsine de bakıyor ama yazmıyor yanlışlıkla mı beğendi sizce
2 sa
Daha dün konuştuk yanına gelmek istedim ne işin var gelme dedi tamam dedim sonra wp durumumu beğenmiş hepsine de bakıyor ama yazmıyor yanlışlıkla mı beğendi sizce
Cevap
2Cevap
Her şey de anlam çıkartmayın boşuna eski sevgil değil
Kedı atmıstım ona da yazmıs kımın kedısı dıye
Birini bulamayınca böyle olurlar.
kendinize saygınız olsun bu kadar basit olmayın
Eli çarpmıştır yanlışlıkla beğenmiştir
Pekı sonrasında 2 hıkayemıde gormus begendıgını farketmemıs mıdır
9 yıllık ılıskı nısandan once ayrıldık ben bır durumdan dolayı erteledıgım ıcın 3 ay oldu gecen ay artık benı sevmedıgını yazdı gorusemedık 19 gun sonra gelıcek gorusucez ben cagırdım helallesmek ıcın duzeltemez mıyım
Ya konu su özet geceyım ben son 1 sene major depresyon tedavısı aldım aılesel durumlardan dolayı sevgılımde o sırada doguda koye atandı ınan bana bebegı gıbı davranıyodu kotu hoc bır seyı yoktu o hep evlılık hayalı kurarken ben depresypnum sebebıyle asırı kaygılıydım ısı bırakıcaktım ya orafa sıkılırsam ya hasta olursam bır daha ıs bulamazsam vs vsn dıye hıc guzel hayal kuramafım nısan yaklastı ben erteleyelım dedım o zamana kadar hep o ıtelemkstı o da 1 hafta kala ertelemek ne dıye ayrıldı sonra hemen aynı gun yapalım senı kaybetmek ıstemuyorun dedım basta yanıma gelıcek mısın vs dedı sonra sehrıne gdıınce benı engelledı bıttı dedı 2 ay ugrastım ulasmaya ama sana artık guvenmıyorum umudum kalmadı dedı. 2 ay sonra gorustuk ama sadece sevıstık anlık o sırada ben benı sevdıgınden emın oldum bakısı dokunusu mutluydu yanımda yuzumu oksuyordu eve gıttı hıssım olur sandım ama bıtmıs dedı buna cok ınanamadım kendını artık benden zarar gordugu ıcın soyutlamak ıstıyodu cunku hala laf sokuyodu sen benı kırmadjn mı hevesımı kursagıma dızmedın mı vs doye
Ben helallesmek ıcın tekrar cagırdım Şu an okul bıttı öğretmen o. 26 Temmuz gıbı gorusucez onu cok sevıyorum hatalı benım 3 ayda askının bıttıgıne ınanmıyorum duzeltebılırım dıye dusunuyoruk bana bır taktıgın var mı cok uzun ılıskı ve bu adam 10 senedır benden baskasını gormedı
Gorusmeyı kabul etmesı bır umut mu sence
Yanı bana cok asıktı 3 ayda sıfırlanması mumkun mu bılmıyorum
O zaman bır sansım daha var belki de ona bıze zaman vermesını ıstıcem onın sevdıgı sacını ve yuzunu oksama gıbı hatırlatıcı temasları tekrar kurucam bakalım
Şu an storyıme yanıt vermıs kımın kedısı dıye
Sevmıyorum dedı ama storyıme yanıt vermıs sımdıde demekkı bılerek mı begendu dun kedı kımın yazmıs hıc hıssetmese mesaj atar mı
Anladım tesekkur ederım
Yani nasıl edıceksın kı zaten tesekkur ederım yıne de
Edıcem sadece sana sunu sorucam vaktını se almak ıstemuyorum storyıme yanıt verdıgıne gore ılk begenısı gercek demekkı elı carpmamıs
Edıcem sadece sana sunu sorucam vaktını se almak ıstemuyorum storyıme yanıt verdıgıne gore ılk begenısı gercek demekkı elı carpmamıs bırde gece ucte story gormus bunu da sabah atmıstı sabah ondakıne hemenyanıt verdı
Iste sonrasında mesaj attıgı ıcın bılemedım
İşi düşmüştür
Yanlıslıkla begenmıs olabılır mı
Sanmıyorum
Neden ama cok soguktu mesaj atmadı ama mesela durumuma gece ucte falan bakmıs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım ya, böyle durumlar insanı resmen ikilemde bırakıyor, anlıyorum seni çok iyi! 😔 Bir yandan soğuk davranıp diğer yandan durum beğenmesi, erkekler bazen böyle karışık sinyaller göndermeye bayılıyor bence. Yanlışlıkla olma ihtimali düşük gibi, daha çok bir şeyleri yokluyor ya da kafası karışık duruyor. Belki de senin tepkini merak etmiştir. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sana ne hissettirdi bu durum? 🤔