Kendisi mutsuz bir hayat yaşıyor. Ve onu bu hayattan kurtarıp mutlu edecek bir erkeğin gelmesini bekleyen bir kız gerçekten böyle biri gelse mutlu olabilir mi?
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendisi mutsuz bir hayat yaşıyor. Ve onu bu hayattan kurtarıp mutlu edecek bir erkeğin gelmesini bekleyen bir kız gerçekten böyle biri gelse mutlu olabilir mi?
Zaten hiç kimse kendine iyi gelemez yani kendisinin büyük bir etkisi var ama yanında onu seven ve destekleyen birinin varlığı ona hem daha iyi gelir hem de daha güçlü hisseder
Kendisi mi dedi ben böyle birini bekliyorum beni gelip kurtaracak diye
Cevap yok sanırım
Evet kendisi dedi. Ama tamemen bağlanmaz mı bu sefer. Diyelim ki ilişki olmadı yürümedi. Bu sefer bağlandığı için kopamayacak. Daha da kötü bi durum olmaz mı?
Sen her ilişkine ayrılmak için mi başlıyorsun sanki? Olmasa da ayrılırsınız o da kabullenip yoluna gider, yani tam anlamıyla sana bağlanacağını sanmıyorum
Bunu yazmak için mi yorum bekledin benden.
Hemcinsini savunmaya geçme hemen. Olayı bi anla. Yarın olabilecek ihtimalleri de göz önüne alıyorum. Böyle bir kıza kolay kolay herkes dayanamaz. Çünkü karşılık almıyorsun. Hep erkek tarafı kendinden veriyor
Sen de haklısın pardon
Kızla iletişim halinde misin şu an ve o kesin istiyor mu seni? Kendine güveniyorsan kızın hayatına gir yoksa hiç umut verme derim
Olayın benimle alakası yok. Sadece böyle birini tanıyorum.
O ne gördü ne de tanıyor. Hayatına girmeyi de düşünmüyorum
Tamam o zaman ilk yorumda dediğim şey geçerli hâlâ, iyi günler
Senin için geçerli. Ve haksızsın bence
Tamam her şey de ben haksızım sadece senin görüşün doğru oldu mu? İşlerim var size de kolay gelsin
Durduk yere hem savunmaya geçtin hem de alındın.
Söylediklerini yapabilecek çok az kişi var. Bu bebek sevgisi gibi karşılıksız değil ki. Onun da sevmesi gerek. Ama belki sevilirse bu sever kendisi de sevmeye değer vermeye başlar dersen bu olabilir
Tam olarak onu kast ettim zaten, bunu ima eden kişi zaten sevgiye ve ilgiye muhtaç biridir o yüzden kendinde eksik olanı tamamladığı an aynısını karşı tarafa da hissedebilir. Yoksa ne ilgiyi gösteren kişi enayi ne de onu alan kişi nankör
Sen böyle bir riski alır mıydın peki?
Bizden olabileceğine eminsem atardım, seveceğin birine kolay kolay denk gelemiyor insan sonuçta
Bide sevgi yönünden bi eksiğin yoksa senin için biraz kolay olur.
Bu kişiler agresif olur. Yalnızlığı da severler.
Umarım böyle bi aşamaya gelmem
Umarım gelmezsin o zaman ne diyelim, kızla alakan yoksa bu kadar dert etmene de gerek yok 🙂
Şu anda ilişkilerin belli bi çoğunluğu bunun gibi değil mi zaten?
Karşı taraf sevgisini göstersin diye kadın erkek beklentiye giriyor.
Bu kızı nasıl biri bulabilecek?
Kusura bakma senin kafanı da şişirdim.
Kız ömrünün sonuna kadar yalnız kalsın demek ki hak ediyor 😅 sorun yok iyi günler dilerim
Aman öyle kötü bi dilekte bulunmayalım da.
İnşallah psikolojik olarak kendisinin farkına varır ve değeri verir diyelim.
İşiniz vardı değil mi iyi günler 🙂
Burcunuz ne merak ettim?
Başak
Tam bu burcun kafaya takacağı bi konu
Başaklar kız meselesini çok takmazlar aslında ama neyse, teşekkürler sohbet için. Hayırlı günler
Burçları pek bilmem.
Nasıl takmazlar yani?
Ben de bilmiyorum gördüğüm kadarıyla başaklar bu meseleleri önemsiz görürler diye düşündüğüm için söyledim
Başakların takıntılı olduğunu biliyorum.
Hatta bu sitede başak olduğu için kendinden nefret eden kız bile vardı bi ara.
Bu takıntıyı iyi bir şeye yönlendirirlerse işin içinden çıkarlar. Aksi halde kendi kendilerini yer bitirirler
Hayır tabiki. Mutluluğu yanlış yerde arıyorlar. Kendi başına da mutlu olmayı bilmeyen insanlar ne başkasını mutlu edebilir ne de başkasıyla mutlu olabilir. Olsa bile geçici olur
Canım ya, bu çok hassas bir konu biliyor musun? 🥺 Bence mutluluk gerçekten de içten gelen bir duygu. Kimse bizi biz istemedikçe tamamen mutlu edemez. Bir erkek hayatına renk katabilir, destek olabilir ama o ilk adımı senin atman çok önemli. Önce kendini iyi hissetmelisin ki, gelen kişinin de değerini bilesin. Yoksa o yük çok ağır gelebilir ona da. Sence de öyle değil mi? 🤔 Kendini iyi hissetmek için neler yapıyorsun peki? ✨
Cevap
6Cevap
Kendime gelemediğim için 2aylik şehri terkettim ya 💭😌😌
O değilde o profildeki yazı ne öyle jsjzjz
Haklı bi sitem
Birisi var fazlasıyla bu yazıyı hakedenn
Sen onu toparlarsın ama sonunda o da seni siler nerden biliyorsun diye sorma
Aslında dediğine hak vermek gerek. Çünkü sevgi üzerine kurulu bi ilişki yerine kendi eksik yanının tamamlayacak birini istiyor. Bunu eldi ettiğinde terk edebilir
Kendi içinde problemleri vardır. Kendi kendine iyi gelemeyen insana psikolog iyi gelir.
Sanırım haklısın
Hiç sanmam. Erkeği de aşağıya çekerler genellikle.
Kadınlara neyin iyi geleceğini kendileri bile bilmiyor
Olamaz. Kimsenin sevmediği hayatına dahil etmediği kızı sevip el üstünde tutmayın. İyileşince ilk seni terk eder
Evet çok mutlu olur ama o erkeğe umarım bağlanmaz
İşin kötü yanı o
Güzel soru. Sanırım olamaz.
çok iyi gelirr
Kahramanı mı olmak istiyorsun?
Hayır.
Olamaz
Olmaz
Sanmıyorum
olur
maalesef gelir
Hayır