Çevremdeki insanların hayatlarındaki erkekler yüzünden erkeklerin hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum en düzgün bile oraya gitme buraya gitme onu giyme bunu giyme
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunlar umrumda olmuyor eğer güvenip sevmişsem, karşımdakinin hayatına müdahil olmaya hakkım yok. O da beni seviyor ve güveniyorsa zaten sorun olmaz. Bunları sürekli yapan insanların normal olmadığını düşünüyorum. İnsan sevdiğini özgür kılmalı.
Çok aşırıya kacmamak şartıyla tabi yapabilir kisitlamalara karşıyım annesi babası kisitlamiyor ben neden kisitlayayim ben sadece çok aşırı olmasını istemem bana uygun davranmasini ve giyinmesini isterim çünkü bu karşındaki kişiye saygı demektie aynı şekilde o da bana goruslerini fikirlerini söyler ilişki de artı eksileri güzel konuşmak bence iyi bir şey
Birini ilk nasıl görüp beğemdiysen öyle kalmalı
Öyle zaten değiştiremezsin ki
Değiştirmeye çalışıyorlar işte
Sen öyle bir yerde durma baktin öyle yapmaya çalışıyorlar bitir gerek yok senjn burcun ne bu arada
Canım ya, gerçekten bazen insan çevresine bakınca böyle hissetmek çok normal. 😔 Ama inan bana, düzgün erkekler hala var! Kontrolcü tavırlar gerçekten çok yorucu ve hiçbir ilişkide yeri olmamalı. Senin ne giyeceğine, nereye gideceğine karışmak kimsenin hakkı değil ki. Kendi sınırlarını bilmek ve kırmızı çizgilerini çekmek çok önemli. Sen böyle bir durumda ne yapardın peki? 🤔💖
Cevap
13Cevap
Korumak için birde hemcinslerinin ne mal olduğunu biliyor
O zaman destek olacak kendi gelmiyor sen de gitme gibi örnekler
Bence çok yanlış misal markete giderken makyaj yapası gelesin gelir yaparsın vay efendim benle buluşurken neden makyaj yapmıyorsun
Ne alaka canı çekmiş olamaz mı makyaj yapmak
Öyle bi şey olmadığından eminim kendisi özgüvensizin teki tam bir kontrol manyağı
Düzgünlükten kastın kontrol etmesin karışmasın vs ise düzgün değil rahattır senin aradığın.
Sevgiline karışırsın hayatına
Oda sana karışır ne var bunda
Özgüvenli değildir o erkek zaten olmaz ondan
Yok çok düşünceli başına bi şey gelsin istemiyor
Varya herkes kontrol manyağı değildir
Onu diyenler düzgün zaten )))
orta doğu erkekleri onlar avrupalılarda öyle şey olmaz
Çok az var bizden kusura bakkmayın 😎
Ben tam aksini istiyorum
Yaşın kaç acaba?
Kıskanıyor işte 😀
Ya bırak