1 yıldır sevgilimle birlikteydik, bana yeni eskiden madde bağımlılığı olduğunu söyledi, ben de ayrıldım yalan söyledi diye ama onu seviyorum sizce arayı düzeltmeli miyim, ciddi düşünüyorduk oysaki
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 yıldır sevgilimle birlikteydik, bana yeni eskiden madde bağımlılığı olduğunu söyledi, ben de ayrıldım yalan söyledi diye ama onu seviyorum sizce arayı düzeltmeli miyim, ciddi düşünüyorduk oysaki
Cevap
5Cevap
Madde bağımlığı olan biriyle aynı yolda bile yürüme.
o derecemi
Bir kere Metaanfetamin almış birinin beyninde bir daha onarılmayacak düzeyde hasar meydana gelir. Bütün madde bağımlılıkları aşağı yukarı bu hasarı verir. Kendisini ap... talca bir şekilde beyinsiz hale getirmiş ve öfkesini, sevincini, gerçeklik algısını ve bu tür dengeleri kurmakta zorlanacak birisini ne yapacaksın? Kafasını duvara vura vura kendisini aptallaştırmış birisi sana "artık kafamı duvara vurmuyorum" dediğinde "Aa sen çok iyi bir insansın kafanı da duvara vurmayacaksan evlenelim" der misin? ap.. tal olma
artık kafamı duvara vurmuyorum :D
evleneblrz ahhaha :D
bi sus yA ne alakaaa yaa kötü adam demekle belki icmeyen dindardan daha iyi biri hemen yargılamak neden :D
insanlar suca bulasabilir hata yapabilr bu kadar kasmayn yaaaa
:D bi sus mk ya
Bence hiç uğraşma madde bağımlılığı yola ugrasilmaz
yaaaa
Madde etkisinde neler yapar bilemezsin
evet o yüzden ayrldm zaten ama bi yandanda uzuluyorm ailesi onu terk etmiş yalnız yaşıyo o halinede üzülüyom yaa yalnz kaldı
Ya bak dünyaya bir kez geliyoruz mutlu olmak ister insan
Senin ailenle aran nasil
Yaş kaç
benm ailemle aram iyi ikimzde 29 yasındayz ailem diyo ondan olmaz aynen bi kere geliyorm dunyaya onla evlenmeyecegm nette işte sevdiğim için onu uzuluyorm yaaaa
Ya dediğim gibi senin bir şansın var bu hayatta
Kimseye acima
acısam acıncakmı duruma duserm :D
Aynen sakin
Calidiyormusun
Calisiyormusun
yok calısmıyorum o calısıyor ama
Ne iş yapiyor
belediyede calısıyor nasıl girdiyse demekki bıraktı o işleriki aldılar
Varsa toz işi uzaklaş
ne işi var bilmem
Bırak bence
Cidden bıraktıysa affedilebilir
cidden bıraktıgını nerden bilecemki :D geçmişi saklayan gelecegi saklamazmıı
Belli eder kullanıp kullanmadığını
Yalan söylememiş ki sadece eksik bilgi vermiş
yok içmiyorum ben bişey bi sıgaram var dedi sigarada uyusturucu sayılmaz
Valla bilemedim sıkıntılı bi konu birazcık
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni gerçekten çok yıpratmış olmalı, kalbinin kırıldığını hissediyorum. 💔 Bir yandan sevgin, bir yandan da söylenen bu yalan... İnanılmaz zor bir ikilemdesin. İlişkilerde dürüstlük ve güven temel direkler biliyorsun. O sana neden söylemedi acaba, bunun altında yatan neydi? Belki de korktu, utandı mı? Affetmek tabii ki senin kalbine kalmış bir şey ama sonrasında bu güven eksikliği ilişkinizi nasıl etkiler, onu da düşünmen gerek. Kendine iyi bak ve ne hissettiğini bir tart bakalım. Sence bu yalanın üstesinden gelebilir misiniz? 🤔
bilemiyorum durum karısık. d
Of kuzum çok doğal kafanın karışması, kalbinle aklın aynı anda konuşuyor çünkü. 🥺