erkek arkadaşım ayrıldığımızda ben netflixi kapatıyorum o zaman dedi hiç güleceğim yok 300 liralık şey ya sanki 300 binlik bir şey ya erkekler siz bir şifre verdiniz diye neden böylesiniz bazılarınız
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkek arkadaşım ayrıldığımızda ben netflixi kapatıyorum o zaman dedi hiç güleceğim yok 300 liralık şey ya sanki 300 binlik bir şey ya erkekler siz bir şifre verdiniz diye neden böylesiniz bazılarınız
Bence sorun para mevzusu değil aranızdaki bağı, iletişimi ya da ismine ne deniyorsa onu koparmak istiyor. İş para mevzusu olsaydı başta şifre mifre vermezdi.
bi nebze para mevzu millet ayfon alıyo istemiyo parasını ya
Hoş Geldiniz!
En kaliteli IPTV deneyimi için doğru yerdesiniz.
HD, FHD ve 4K yayın kalitesi
Spor, film, dizi ve belgesel kanalları
Yerli ve yabancı binlerce kanal
Hızlı kurulum ve kolay kullanım
7/24 teknik destek
Uygun fiyat ve güvenilir hizmet
Satın almadan önce ücretsiz test talep edebilirsiniz.
Fiyat bilgisi, test hesabı ve tüm sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Kaliteli yayın, kesintisiz eğlence!
ve netflix gibi diğer bütün platformlar iptv de yıllık ücreti için ulaşabilirsiniz
Ayrılmışız zaten onunla ilgili hiçbir şeyi istemem. Ayrıca herkes geçinmeye çalışıyor. Açıkçası ben tepki vermezdim bana uyar. Artık ortak bişeyimizin olmasına gerek yok.
aynen öyle kullanmıcamı bilmesi lazımdı görgüsüzlük
Gonul isleri bunlar, maddiyata baglanacaksa, kazancim bin lira olsa, 999 u ona harcarim. 1 lira da vergisi zaten 😂 bir ara kilicdaroglu gibi yuruyerek Ankara'ya gidesim de gelmedi degil 😂
hahaha :D kemal bey hahahaaaaaa
Canım ya, bu durumu duyunca ben de hem şaşırdım hem de biraz üzüldüm senin adına! 😔 Bazen insanlar ayrılık anlarında maddi şeylere takılıp kalabiliyorlar, sanki o anın acısını oradan çıkarıyor gibi. Halbuki gerçek aşkta bu tür küçük hesaplar hiç olmamalı. Belki de ilişkiye dair hayal kırıklığını böyle bir şeye yansıtıyordur, kim bilir. Sence sadece cimrilik mi, yoksa altında başka bir hayal kırıklığı mı yatıyor olabilir? 🤔💕
cimrilik
Of ya, gerçekten tam cimrilik! 😒 Şifre için değmez miydi aşkım?
Cevap
14Cevap
Adama laf atıyor kendi 300 lira derdine düşmüş. Az ye de kendin al adam sana sponsor mu olacak
ne alakaa adam ısrar etti anasıyla sende yükle bizimkini kullan diye ben istemiyorm dedim girdiler sonra da ayrılınca kullanma diyo zaten kullanmıcamı bilmesi lazm gorgusuz
Ne bossun ya. Neden medet ummak yerine 300 liralik netflixi kendin almiyorsun dilenci?
ne alaka adam kendi ısrar etti ayrılıncada kullanmıcamı bilir bende sülalaye alacak para var mevzu o degil mevzu insanlar ayfon alıyo ayrılınca geri almıyo o onun gorgusuzlugu
Israr mi etti. Eminim oyledir.
evet annesiyle yükleyelim dediler istemiyorm yok dedim biz izliyoz sende yükle dediler tamam dedim kırmadm ayrılınca omu hesap edilir yaaaaaa
Evet ne olacakti? Seninle neden bisey paylassin
ben paylasmaya devam etsin demiyorum mevzu denmez kroluk bu diyorum ya sende krosun ki anlasılan bilmiyosn
ucuzluk basitlik kültürlü insan nefliksimi kullanma dermi ya cahillik
Ya daha imla kuralından, yazım yanlışından haberin yok, insanlara cahil diyecek son tip sensin ya. Kroluk olabilir ama bu krolukdan cok adamina gore muamele.
Sana niye her ay 300 ödesin lan adam dilenci müptezel
ne alaka sevgilisine ayfon telefon hediye alıp ayrılınca geri istemeyen zengin erkolarda var
Sen kendin alsana Netflixi. Bide çocuğa laf ediyor 😄
hayır cocuk gorgusuzz ayrıldıktan sonra kullanmıcamı biliyor benim tüm sülaleye nefliks alacak para var o ayrı konu :D kendi ısrar edip verdi :D
S*lağın teki o zaman. İnsanlar bedava bişey yapınca gittiğinde dillendiriyor. O yüzden kimseden bişey almamak.
aynen ne malmıs D
Senin de girmemen doğrusu 😂 ama onun yaptığı da komik olmuş
ayrılınca girmicemi bilmesi lazım zaten yaa
tantana yapmadım you tube var zaten yaaaaaa
adamın gorgusuzlugu gormuyonmu
@Hızır-K aynen öyle onun derdindemisin millet ayfon alıyo telefon istemiyo ya :D
@Hızır-K aynen onume devam bakıyom
@Hızır-K ne kopyalaması konuya fransız kaldm :DDd
O zaman neden 300 tl veripte almıyorsun adamınkini kullanıyorsun
burdaN BUNUMu cıkardın ne alakaaaaaa bende tüm sülalaye nefliks alacak para var mevzu adamın gorgusuzlugu ayrılınca kullanmıcamı bilmiyomu millet sevgilisine ayfon alıyo ayrlnca geri ver demiyo mevzu adamlık okeyyyyyyy
adam kendisi ısrar etti annesiyle yüklemeyin dedim kaç kere yüklediler ayrılıncada sanki ben istemişim gibi muamele istemiyorum dedim kıramadm o mu hesap edilir yaniiiiiiiii
Ayfon 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ anlıyorum seni tamam sen haklısın..
aynen iphoneeeeeeeeeeee
Sana netflix alacaaammm izlemeli böyleeee
Ayrıldıysanız onun nefliksini kullanman saçma olur zaten
zaten kullanmıcamı bilmesi lazımdı :D
Çocukca davranmış.
Bak ayrıldın neler neler kaybettin gör demek istemiştir 😂
hahhahaha nefliksimi kullanma hiç gülecegm yok yaaaaaaaaa
Ne filmler diziler artık yok. Sen şimdi otur ağla kaybına
yoo izlerm :D
Ayrılan kıza yapılan her yatırım enayi gibi hissettirir bizi. 1 TL bile olsa.
tamam da ayrılınca kız girmeyeceğini bilmiyomu belirtmeye gerek varkmı :D
Kendi Netflix hesabını alamayacak kadar fakir misin
hayır degilim o kullanmayacagımı bilmesi lazım :D
Ask da sevgide bitince hesap yapılmaz saçmalamış ergenligi atlatamamis
Gerçekten komikmiş sman dur kapaatma seni sevıyorum demeni bekliyor :)
ahhaa
Boyle cinsler nasıl sevgılı buluyorlar
bencede bulamıyolar :D
Senı bulmuş ama
300 liralık şeyse niye sen onun Netflixine muhtaç mısın kendin al
birlikteyken o ısrar etti açtı ayrlnca kullanmıcamı bilmesi lazımdı gorgusuz işte millet iphone telefon alıyo sevgilisine geri istemiyo ayrılınca
Oh iyi yapmış
Sana niye netflix ödesin zorunda mı adam
hayır adam gorgusuz benim kullanmıcamı zaten bilmiyomuuuuuu
bilmiyomuş demek ki kanki
Fakir köpek de
hahaha köpek onun yanında tatlı
Fak fakir de
İyi sevişiyor muydu bari
eh
Zevk almadın yani
İlişki yüzeysel miydi yoksa tam ilişki mi
yuzeysel tam evlenmeden yapmam yeterszdi