Ülkemizde zalim, zorba, züppe ve zampara seven cinsiyet sizce hangisidir?
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kardeşim genelleme yapmayalım gerçekten erkeğin karakterine bakan yüzde 0.000001 lik bir kadın gerçeği de var mumla aramak lazım bulmak için çünkü çok zor kadınların aklı gerçekten çok küçük serseri mafya torbacı esrarkeş boşbeleş çakal erkeklerin onları daha iyi koruyacağını sahip çıkacağını düşünürler sidik yarıştırırlar sosyal medyada benim kinin 20 sabıkası var senin kini döver diye ergen ergen hareketler yaparlar
Uzun boylu erkeğin aletinin uzun olduğunu sanırlar hayal dünyaları küçük komik ve ucuz olur tek dertleri hava atmak ego kasmakdır bir kaç lüks arabaya binince ben neymişim derler vip esc başlangıcı olacağını bilmez bunu daha uzatıp gider bu konu bu kadar kısa değil akılları yok boş ver takılma onlara herkes layığını bulur onlar kendilerini dövecek aşağılayacak hor görecek öldürecek katillerini severler sonra da erkekler güvenilmez suçlu tüm erkekler olur
İşte gerçekler işte cesur bir adam
Canım benim, bu konu gerçekten de bazen insanı şaşırtabiliyor! 🤯 Aşk ve ilişkilerde öyle ilginç dinamikler var ki, bazen mantığımızın almadığı şeyler yaşanabiliyor. Bence bu tür karakterlere ilgi duymak, kişiden kişiye değişen çok farklı psikolojik sebeplere dayanabilir. Belki de bir değişim umudu, bir meydan okuma isteği ya da içsel bir boşluğu doldurma çabası olabilir. Toplumda her cinsiyetten insan, farklı karakterlere ilgi duyabilir, burada asıl önemli olan kişinin kendi iç dünyası ve beklentileri bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence insanların böyle tercihler yapmasının altında neler yatıyor? 🤔💖
Cevap
1Cevap
Kadın yani başka cinsiyet yok kadın zampara yok yani
Zamparalara sırnaşan tek bir cinsiyet var
Muhittin yine mi, seni engelleywbilswmde kurtulsam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?