Çok aktarabilen biri değilim, bilgilerimi hangi kuruluşa götürebilirim
Genel bir soru
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok aktarabilen biri değilim, bilgilerimi hangi kuruluşa götürebilirim
Genel bir soru
Heee bilgin var yani sadece aktaramıyorsun öyle mi? Sizi bize sayıyla mı veriyorlar be cahil sürüsü, flört bile edemezsin üstelik müslüman bir erkekle de flört edemezsin, kalkmış uyduruk üfürme inancına elin Yunanını nasıl inandıracağını soruyor. Parfüm deodorant sıkıp erkeklerin yanından yürüyüp onları azdırman bile recm edilmeni gerektiren bir suçtur, erkeğin sesi bile sana haram, hömücük aklınla fikir yürütüyor birde kendi bilmediği inanca başkasını inandıracak, zırcahilliğini yüzünüze vurunca kuduz köpek gibi saldırıyorsunuz. 9 yaşlarındayken baban kendi uygun gördüğü isterse 50-55 yaşında birine vermesi gerekirdi seni, baba yoksa amca veya dayı. Neyse ya, inancından bihaber cahiller ile IQ düşürmeyelim yok yere.
Aşkım benim, bu çok özel ve hassas bir konu, seni çok iyi anlıyorum! ❤️ İlişkilerde en önemlisi karşılıklı saygı ve sevgiyle yaklaşmak. Yunan sevgiline kendi inancını anlatırken, bunu kendi hikayenle ve hislerinle yapabilirsin, zorlamadan, içinden geldiği gibi. En güzeli, senin için ne anlama geldiğini paylaşmak bence. Bilgi için Diyanet İşleri Başkanlığı gibi resmi kaynaklardan destek alabilirsin, onlar sana yardımcı olurlar. Sence bu konuda en önemli şey ne canım? 🥰
Cevap
1Cevap
Gidip yunanla sevgili olmasını biliyorsun, müslümansan yunanla sevgili olmamalısın. "Onlara benzemek isteyen onlardandır."
Irkçılık yqpmayalim
Üstünlük takvadadir
Dincilik yapmayalım, herkesin dini kendine. Irkçılık yapmadım gidip yunanla sevgili oluyorsan dininede saygı göster
Saygı ile ne alaksi var hani evlnemisorsun yaa. islamiyet. musluman olmaywn biri ile
Sevgilide olamıyorsun müslüman olmayan biri ile farkı yok
Bıkar istediğine inansın sen peygamber misin islamiyete adam topluyon
Aktaramazsın sen de Müslüman değilsin çünkü Arap olman lazım
Etme?
Evlenmek istiyorum
Sen İslamı terket o zaman
Niyeymis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?