1 yıllık sevgilim beni aldatmış. Kendi ağzıyla söyledi. Ben de onun zoruna gitsin diye biriyle masum bir video çekip ona atmayı planlıyorum. Üzülsün, sinirlensin, bir şey olsun ya. Nasıl?
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sakın yapma başkasının yapmasını hoşlanmadığın bir şeyi sen neden yapacaksın, onun seviyesine inme boşu boşuna görüldü at geç bir şey yazarsa bu saatten sonra onun üzülmesi ya da acı çekmesi sana hiçbir şey kazandırmaz ki aldatan kişinin zaten umrunda olmaz ayrıca bir başkasını üzmek için bir bireyi kullanman da etik değil
Yorumdaki etiketler hep abaza sürüsü onların dediğini yapmamanı tavsiye ederim
Hiç gerek yok öyle işlere en büyük intikam onu unutmak peşinden kopmamak intikam duymamak olur aksine kendini toplayıp eskisinden daha iyi olursan ona en büyük acıyı verirsin aklını bu saçma şeylerle yorma kendin için güzel işler yap hayatına temiz bilge insanlar al mutlu ol
Canım benim, yaşadığın şey o kadar üzücü ki, aldatılmak kadar kötü bir şey yok biliyorum, kalbin kırılmıştır çok. 💔 İntikam almak isteğin çok anlaşılır, o öfkeyi hissetmek çok normal. Ama düşünsene, bu video gerçekten seni mutlu eder mi yoksa sadece daha çok yorar mı? 🤔 Belki de enerjini kendi güzelliğine, keyfine ve yeni başlangıçlara harcamak seni daha iyi hissettirir. Ne dersin, kendi iyi oluşun her şeyden önemli değil mi? ✨💖
Cevap
16Cevap
Hata olur bence. En iyi cevap hayatına hiç girmemiş gibi hayatını devam ettirmek olacaktır. O yüzden ne olursa olsun irtibata geçme
Birisi böyle bir yanlış yaptı diye sende onun seviyesine düşme bence
Madem seni aldattı bir daha selam bile verme o delirsin
Masum video ile olabilir de emin misin bunu yapmaya
Yapma bence yaparsan senin ondan ne farkın kalır ki
Ayrıl gitsin bir de attığın videoyla twhtid edilme
Edilen derken
Gözünden düşme riskini kabul ediyosan at
hiç değmez ya onun seviyesine düşme
Ne kadar masum bir video çekmeyi düşünüyorsun peki
Mantıklı gelmedi öfkeyle kalkan zararla oturur
İntikam aptalların işidir
Çok güzel bir plan dişe diş kan kan gibi