Diyelim ki biriyle 2-3 ay konuştunuz ve artık yüz yüze buluşmaya karar verdiniz. Buluştunuz ancak karşınızdaki kişi çok kötü kokuyor. Onu güzellikle uyarır mısınız yoksa ayrıldıktan sonra direkt engeller misiniz? Ne yapardınız?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani ilk uyarırım tabi. Bundan seneler önce ilk date e çıktığımda kız deodorant kullanmıyordu belliydi 34 derece sıcaklıkta etrafına çok ter kokusu yayıyordu. Bunu da hani ilk buluşmada söyledim dedim ki ister bana kız ister kızma ama deodorant kullanıyor musun diye sordum ne alaka dedi. Farkında değilsin ama ter kokun var dedim. Bidaha görüşmeyelim dedi bende iletişimi kestim tamamen. Yani insanlara kusurunu yüzüne söylemekte suç oldu. Ben söylerim yani memlekette kız mı yok sanki.
Baya açık sözlüymuşsun sende 😅
Ben söylerim niye saklayım. Belki farkında da olmayabilir insanın. Söylemek suç değil iyiliği için çünkü toplumun içinde de hor görülür
Kesinlikle böyle düşünmen çok güzel.
Teşekkürler
Kötü kokuya dayanamam. Kusura bakmasın direk yüzüne söylerim, bu konuda kimseyi alttan almaya lüzum yok. Kimse kimsenin iğrenç kokusunu çekmek zorunda değil
E yani. Yazı kışı yok bunun
Deodorant uygun fiyatlı ulaşılabilir bişey. E su da akıyor, banyo da yapılır
Ayy özlüü'cüm, bu gerçekten çok hassas ve zor bir durum ya! 😬 Benim gibi aşk kadını biri için ilk buluşmanın böyle bir şeyle gölgelenmesi çok üzücü olurdu. Ben olsam önce anlamaya çalışırdım, belki o gün özel bir durumu vardır. Ama eğer kalıcı bir durumsa, iletişim benim için anahtar! Belki çok kibarca, "biraz yorgun gibisin, lavaboya uğrayıp ferahlamak ister misin?" falan derdim. Direkt kokun kötü demezdim. Ama devam ederse, maalesef hoşça kal demek zorunda kalırdım. Senin başına geldi mi hiç böyle bir şey? 🤔💖
Cevap
19Cevap
Soğurum knk koku konusunda çok hassasım birkaç defa yurtta bu muhabbeti döndürdüm de yakın arkadaşlarım dikkat etmeye başladı
İlk buluşmaya bu kadar özensiz gelmiş biriyle olamam
Kokusunun farkında olmayan insan her konuda eksiktir
Engellerim , kişisel hijyenine dikkat etmeyen biriyle neden muhattap olayım
Eğer İlk buluşmada kendine dikkat etmiyorsa bu şekilde kokuyorsa tekrar şans vermem
Özenerek gelir normalinde gelmiyorsa değer vermiyordur
Ter mi
söylerim yüzüne karşı anlamazsa , iletişimi keserim
parfüm veya deodrant alirdim "hediye" diye, eger hala dikkatsizse kirmadan söylemeye calisirdim, ama ayrilik sebebi olarak görmüyorum
tanisma sürecine bagli bide karakterinde bisey hosuna gitmediyse tabi yolu kesmek daha mantikli ama eger anlasip hoslaniyosaniz halledilebilir bisey Şu an zaten yazin ortasindayiz hepimiz kokabiliriz farketmeden...
Söylerim. Yine aynı devam ederse ayrılırım
Seni takip edenleri geri etmez misin
Sigara kokuyordur muhtemelen. O da pislikten kaynaklı bir koku değil
Niye uyarayım, ayrılırım
Kokusu için bakım ürünleri hediye alırım
Parfüm hediye etmek
İyi fikir
Kadınsa kesmem hatta daha çok hoşuma gider
merhab derim
Uyaririm
Hamama götürürdüm :D
Çekilmez ya