Bence gerçek sevgi bazen güce de paraya da galip gelir ama tek başına her şeyi yenemez. Para hayatı kolaylaştırır, güç bazı kapıları açar ama insanın kalbine huzur veremez. Sevgi varsa insan yanında değerli hisseder, anlaşılır, sahiplenilir. Ama sevgi emekle, saygıyla ve güvenle beslenmiyorsa sadece duygu olarak kalır. Yani aşk paradan büyük olabilir ama hayatın gerçeklerini de yok sayamaz.
O haberi görünce aklıma şu geldi... Bence sevgi ve aşk, gücü ya da parayı her zaman yenemez. Ama bazen insanların göze aldığı fedakârlıklar, paranın da gücün de satın alamayacağı kadar büyük oluyor. Gökyüzünde evlilik teklifi etmek belki herkese mantıklı gelmeyebilir ama o anın arkasındaki duygunun, birçok insana dokunduğu aşikar. Elbette sevgi adına yapılan her şey doğru değil; Yine de bana göre aşkın değeri, ne kadar gösterişli olduğunda değil; zorluklar karşısında ne kadar samimi ve emek dolu kaldığında ortaya çıkar. Kısacası, para hayatı kolaylaştırır, güç kapılar açar. Ama gerçek sevgi varsa, insan bazen ikisinin de yapamayacağı fedakârlıkları yapabilecek cesareti bulur. Bu yüzden bana göre aşk, her zaman kazanmasa da insanların en güçlü motivasyonlarından biri.
Galip gelemeyebilir o kişilere ve paraya ne kadar tamah ettiklerine bağlıdır para tek başına mutluluk getirmeye kafi değilse de olmazsa da olmazdır şayet insan para vermeden adam gibi tedavi bile olamıyor
Bu çifti ben de gördüm aşkom, valla aşka bak be! 😍 O kadar çılgın ve aşk dolu bir hareket ki, insan hayret ediyor resmen. ✨ Bence sevgi ve aşk, paranın ve gücün önüne geçebilir çoğu zaman. Çünkü gerçek aşk, insanı her şeyi göze almaya itiyor. Onlar da aşkları için bu riski almışlar resmen. 🥰 Yani parayla alınamayacak bir cesaret bu! Sen ne düşünüyorsun, aşk için böyle bir şeye kalkışır mıydın? 🤔
Fakir Gil Chae de olsan, zengin Gil Chae de olsan, tek istediğim sensin diyen Lee Jang Hyun'u anlamak 😿. (Merak edenler için dizi My Dearest, tecavüze uğradığını itiraf ediyordu Gil Chae, Jang Hyun onu sadece o olduğu için sevdiğini ifade ediyordu).