6 yıl uzak mesafe ilişkim vardı. Bana bir gün olsa küçük bir jest yapmadı. Ben onun doğum gününde her genç kızın hayali olan çikolata kutusu yaptım en pahalılardan. İlk sevgili olduğumuzda saat seti aldım. Bir de öğrenciyim. Daha da yapardım ama ondan yana bir kımıldama olmayınca ben bir şey yapmadım artık. Sözde benim için ölüp bitiyor. Artık istemeye başladım yüzüne vurdum. Alt tarafı sınava gireceğim bana çiçek al dedim. Sonra millet görür diye çikolata kutusu al dedim. Başka konudan dolayı tartıştık bir de üstüne bu mesajı aldıktan sonra ayrıldım. Mesaja tepkiniz ne? Resmen bitti benim için.
6 yil sevgilimden hic hediye, jest, cicek gormedim; sizce bu iliski biter mi?
Lafa değil icraata odaklanmak her zaman en net sonucu verir. En güzel hediye uzak mesafe ilişkindeki insanın senin yanına gelme sıklığıdır. Seni görmek istiyor mu? Özledim geleyim diyor mu? Ayda 2 kere gelmiyorsa ilişkiniz var denemez. Nornal sanal arkadaşlık olur adı
Sevgilin değil ki o senin. Eminim bulunduğu şehirde senden sakladığı kız arkadaşı vs vardır. Senide hep yedekte tutmuş affetmissin egosunu tatmin etmiş acı ama gerçek yani böyle bir kişiden kurtulduğuna sevin ortada bir ilişki yokmuş zaten.
şaka gibi ya çok kısa süreli uzak mesafe ilişkim oldu hediye almayı çok istiyordum ben olmadı ilerlemedi alacağım hediyeleri bile planlamıştım sevmiştim şunu görünce o kadar şaşırdım ki 6 yılda hediye neden esirgerki benim hayalini kurduğumu mutlu etmeyi hediyeler almayı falan millet yapabilecek bir ilişkisi varken yapmıyo abla daha iyilerine layıksın boooş veeer
0
13 Yorumla
Soran
12 gü
Çok sağolun 🙏🏻 işte bazılarının kalbi cimri. İnşallah karşınıza sevginizi hakkedecek biri çıkar.
Umarım hayal ettiğinin fazlası ile sevilme hissini tadarsın hayat adil olmuyor sevmeyi ve sevilmeyi hak edenler birbirine denk gelmiyor ve üzülen oluyoruz verdiğimiz kocaman sevginin değerinin karşılığını hakketiğimizi alamamak en sonunda o kadar boşlukta hissetiriyor ki boşunamıydı ama ben çok sevdim olarak kalmak umarım bundan sonra hep mutlu olursun
Aslında ona hiç bir zaman aşık olmadım. İlk sevgilimdi çok özgüvensiz içe kapanık bir kızdım. Bana çok güven verdi. Kendimi onun yanında güvende hissettim. Hep üzdüğü için sevgiden ötesi olmadı. Sizde inşallah çok mutlu olursunuz. Kalbi güzel insanlar narsist insanların kalbine girmez inşallah
çok teşekkür ederim abla sen de asla üzme kendini zaten sevmediysen bir önemi de olmaz sadece 6 yıl uzun bir süre olmuş alışmış olman biraz zor olucak tamamen çıkarmana ama alışırsın zamanla unutur ve değerini bilen birisini bulursun ben de utangaç biriyim içine kapanık denir mi bilmiyorum duygularımı belli ederek yaşayan biriyimde çok konuşamam falan insanlarla ben de bu yüzden çabuk güvenip sevdim ama olmadı olsun yapacak bir şey yok benimde ilkti bundan sonra daha dikkatli olucam sen de böyle düşün sıkma canını kendinden değerli değil ya aşık da olmamışsın sonuçta
çok teşekkür ederim abla bu sözlerin o kadar mutlu etti ki beni hep mutlu ol İnşallah gözünden tek dökülen yaş mutluluktan olsun tanımasamda ben biliyorum ki bence sen çok iyi bir insansın hep karşına senin gibi insanlar çıksın İnşallah
Canım benim, bu mesajı okuyunca içim burkuldu resmen! 💔 6 yıl sonra böyle bir tepki gerçekten çok üzücü. Küçük bir jest istemek, sevgilinin sana değer verdiğini hissettiren en doğal şeylerden biri. Özellikle de sen ona bunca şeyi yapmışken... Bu sözler karşısında bitmesi çok normal bir durum. Kendine değer vermen çok önemli. Sence bu ilişkide sevgi diliniz hiç ortak olabilmiş mi? 🤔
Sevmek senin elinde. Belirli şeyleri tanışırken sor. Mesela pinti biri misin ben hediye almaktan çok hoşlanırım gibi. Baştan söyle ona göre hayatına girsin girecek kişi.
Az zor oluyor ama dimi 🥲bu yaz nişanımız olacaktı iş konularında sıkıntı vardı işlerin düzene girsin öyle yapalım dedim sen varsın ya benim çalışmadığım zamanda dedi. senin için kuru soğan kuru ekmek yerim demen gerekir dedi. Ben de sen çalış yedirme bana kuru ekmek dedim bunu senin demeni beklerdim dedi
Kimse için kuru soğan kuru ekmek yemek zorunda değiliz. Diğer erkeklerden farkı ne bunların? Erkek adam şunu demeli ben sevdiğim kadını her şekilde mutlu etmeliyim demeli. Ki öyle bir insan olsaydı bence siz kendiniz bunu derdiniz. Demek uğruna kuru soğan yiyecek biri değilmiş.
Farkında mısın bilmiyorum ama ben bunu yaşadım seçme hakkım yok ki. Hani ona olan aşkımdan her şeyi kabul etmeliymişim gibi falan. Yemediğim hakaret kalmadı ben rezil ve iğrenç bir insanmışım benden miğdesi bulanıyormuş iyi ki evlenmemiş benimle falan. aylarca tiktokdan paylaşım yaptı para ile ilgili her şey mal mülk para pul vs. diye beni suçlu hissettirecek şeyler.
Seni hiç sağlam manipüle ediyormuş. Bu benimkinin aynı versiyonu gibi. Hiç üzülme ömrümüz boyunca değersiz hissedileceğimize tekken kraliçe gibi kendimize davranırız. Bırak gitsin zaten seven insan bunu yapmaz. Belki sen de benim gibi kimseye güvenmiyorsun sadece o iyi diyorsun. Diğer tüm insanlardan korkuyorsun çünkü en azından o bildiğin tanıdığın biri yabancılar ya da yeni biri seni korkutuyor. Ama geçecek ona nasıl alıştıysan başkasına da alışacaksın.
Uzun konuda 1 seneyi geçti üstüne düştüm gittim en pahalı hediyleri de aldım ama asker arkdaşı gibiydik hiç bir olayımız yoktu yani cinsellik açıdan bende aldatmamak için ayrıldım