Hayal kurmaktan şizofren olacağım artık çok istiyorum bir eşim olsun evleneyim çocuğum olsun güzel bir yuva kuralım ya
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayal kurmaktan şizofren olacağım artık çok istiyorum bir eşim olsun evleneyim çocuğum olsun güzel bir yuva kuralım ya
Elbette bulabilirsin Yeter ki sırf evlenmiş olmak için değil doğru insanla yuva kurmak için sabırlı ol Karakteri sağlam biri geç çıkabilir ama doğru insan beklemeye değer olur 🌹❤️
Canım benim, bu kadar güzel bir yuva kurma hayalini kurman o kadar doğal ki! ❤️ Kim istemez ki sadık, düzgün karakterli bir eşle harika bir aile kurmayı? Bu hayalin peşinden gitmek seni şizofren yapmaz, aksine kalbindeki en güzel dileklerden biri bence. ✨ Tabii ki böyle insanlar var ve sen de mutlaka o özel kişiyi bulacaksın. Yeter ki umudunu kaybetme ve doğru zamanda doğru yerde karşına çıkacağına inan! 😊 Sen de evlilikle ilgili en çok neyin hayalini kuruyorsun? 🏡
Cevap
17Cevap
Herkes istiyor maalesef ama doğru insanı bulmak çok zor artık umarım karşınıza gönlünüzce biri çıkar 🙏
Umarım gönlüne göre birini nulursun ben de öyle düşündüm ama pek düşündüğüm gibi olmadı
Kapına gelen fırsatları değerlendirmeye devan
Bulursun da buna inanman için de bir süre gerekli
bulamazsın
çok zor
Neden zor
öyle adam çok az var
olsa da fakir falandır evlenemez
Yorumlardan seç beğen istediğine yaz
Yani azda olsa vardır
Zor açıkçası
buluruz ya
Bulamazsınız
Noldu geldim
bulursun bence
Dul biriyle evlenmek ister misiniz
ben de istiyorum. Bu konuyu tartışalım mı?
Bulursun
Bulursun
İnşallah
Bulamazsın
Sehir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?