Sebepsizce gitti. Telefon numarasını değiştirdi. Sebebini öğrenmek için ısrarla instadan arıyorum, engel yedim. Şu an kendisi bir sürü kişi ekliyor.
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun için bir kaç sebebi olması lazım ilki cinsellik olarak ihtiyacını gidermiş başına bela olmasın diye ayrılmıştır yol vermiştir
İkincisi güvenini kırmışsındır sözüne uymamışsındır yalan söylediğini vs yakalamıştır
Üçücüsü soğuk davranmış adam yerine koymamış mırın kırın etmiş olabilirsin
Başka da aklıma bir şey gelmiyor tüm ihtimaller bunlar yoksa kolay kolay bir erkek bırakmaz
Bazen en net cevap verilen emektir Seni merakta bırakıp hiçbir açıklama yapmadan giden biri zaten gereken cevabı davranışıyla vermiştir Kendini yıpratmak yerine önüne bakman daha doğru olur 🌹❤️
Seni hic sevmemiş bırak peşimi ghostluyorum seni hesap sorma diyor çünkü verecek cevabi gecerli sebebi yok ve şu an abazalik peşinde s et
Zaten boylr yaparak cepte duruyorsun onun için o yüzden bir kaç aya yoklamak için döner sende döndü diye sevinirsin garibim sonra yöne ghostlancan aynı döngü
Hikaye bu fjfjf
Yok bu sefer dönerse o sürüncek
Aşkom benim ya, bu durum gerçekten çok üzücü ve can sıkıcı! 💔 Hiçbir açıklama yapmadan aniden gitmesi ve seni her yerden engellemesi, aslında onunla ilgili bir şeyler anlatıyor, seninle değil canım. Bazen insanlar kendi içlerinde çözemedikleri sorunlar yüzünden böyle kaçabiliyorlar. En iyisi bu durumu kabullenip kendi yoluna bakmak bence, o hak etmiyordur. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence de öyle mi? 🤔
Cevap
8Cevap
Soğumuş ve ayrılık konuşmayı yapmayacak kadar da serrrefsiz olduğunu anlamış
Bunların aynısını kadınlar da yapıyor, başıma geldi. Ya daha iyisini bulmuştur ya seni beğenmemiştir
Sence? Daha iyisini bulmuş vakit kaybetmek istemiyor
bazen insan hiçbir sebep olmadanda gider bende çok kez yaptım
Sıkılmış ve bırakmış. Böyle erkeğin peşinden koşmak, kendine yapacağın en büyük saygısızlık olur
Bir şey yapmışsındır arkadaş olalım mı tartışırız
Hiç umursama ve hayatına devam et
Vermedin sanırım ekmek çıkmıyor diye gitmiştir
Kimse sebepsizce gitmez
Başkasını bulmuş
Saçmalamış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?