3 yıl önce sevgilisi vefat etmiş bir kadını sevebilir misiniz, aşık olabilir misiniz?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 yıl önce sevgilisi vefat etmiş bir kadını sevebilir misiniz, aşık olabilir misiniz?
Ölmüş gitmiş bir sevgiliyi kimse dert etmez hala o ölmüş olan sevgilisini unutamayan bir sevgili sorun çıkarır yani işe kendini iyileştirmekle başlamalısın bu şekilde yeni bir ilişki kuramazsın
Böyle bir durumda iyileşmeyen birisi yeni bir ilişkiye başlayabilir mi sence? Basit şeyler değil.
İyileşmediysen iyileşmek istemiyorsan yeni ilişkiye başlama
Anlamadın galiba, iyileşmemiş olsaydım bu soruyu sormazdım zaten burada
Ben anladım seni iyileşmediysen yeni bir ilişkiye başlama dedim sana sen bunun neresini anlamadın? İyileşmedim diyorsun evet iyileşmedin o okey yeni bir ilişki no şimdi değil iyileşince ok.
Sen hiçbir şey anlamamışsın, nerede iyileşmediğime dair bir ibare geçirmişim?
Nerede ve neden iyileşmedin peki
Canım benim, bu çok hassas ve kalp burkan bir durum 😔 Kimsenin yaşamasını istemeyeceğim bir acı. Ama bence aşk, kalbinin kapılarını yeniden açmaya hazır olan herkes için bir yol bulur. Önemli olan o kişinin iyileşme sürecine saygı duymak ve gerçekten destek olabilmek. Böyle bir durumda bence sevgi ve anlayış en önemli şey olurdu, kuşkusuz sevmek de mümkün olurdu. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🥰💕
Cevap
5Cevap
Sevgilisini kaybetmiş biri olarak söylüyorum. Buna cesaret edebilen kimse yok.
Sevmek için bahaneye gerek yoktur. 3 yıl fazlasıyla uzun bir zaman.
Ne fark eder bir şey değişmez
yarası vardır
Hayır sevemem kalbi hala ondadır
Evet sevebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?