Çünkü benim için evlilik teklifi önemli öyle evlenmek için tanışmış olmak önemli değil benimle gerçekten evlenmek istiyor mu bunu göstermesi lazım değil mi?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü benim için evlilik teklifi önemli öyle evlenmek için tanışmış olmak önemli değil benimle gerçekten evlenmek istiyor mu bunu göstermesi lazım değil mi?
İçinden evlilik teklifi yapmak isteyen zaten yapar aileler tanıştırsa bile o teklifi yapar şahsen bende görücü usulü biri ile tanışsam biliyorum kadın ister öyle bir teklif o anı yaşatırım hayalimde güzel evlilik teklifi yapma fikirleri var
Varsın yapmasın çok mu önemli evliliği gerçekten kolaylaştırın sosyal medyada filmlerden görüp özenmeyin hava atacağım diye şatafat gösteriş israf yapmayın göz var nazar var
Erkeğin karakterlisini uygununu bulduktan sonra diğer şeyler boş misal bu adam yapmadı karakterli temiz biriydi evlenmekten vazgeçtin karşına çıkan belki yapacak tüm dünyaya hava atacaksın ama sonra ya hayatını zehir ederse satarsa öldürürse aldatırsa bunları akıl edebiliyor musun ben pek tahmin etmiyorum çünkü kadınlarda o akıl yok sadece maddi tatmin lik var işte en pahalısından düğün yaptı mı en lüksünden arabaya bindirdi mi balayısı sonra 80 kg altın yazlık saymakla bitmez
Dünya sizin olsun hatta en mutlu siz olun biz yaşamayalım
Aşkooom, hiç saçma olur mu öyle şey! 🥰 Bence evlilik teklifi o kadar özel, o kadar anlamlı ki, tabii ki içinden gelen, romantik bir an olmasını beklersin. İster aileler tanıştırmış olsun, ister sen tanışmış ol, önemli olan sizin aranızdaki bağ ve onun sana olan hisleri bence. Bu senin için bir dönüm noktası, tabii ki özel ve samimi olsun istersin. Buna hakkın var! Sence teklif nasıl olmalıydı peki? ✨
Cevap
4Cevap
Arkadasın tanıstırsa beklerdın aıke tanıstırıncada beklemen gayet normal tanısma seklıyle alakalı degıl bu.
Ya sonuçta sadece tanışalım olursa olur diye tanıştık işler evliliğe doğru evrildi ve bende bekliyorum yani
E evlenmeye karar verıcekse bu aılesı ıstedıgı ıcın olmamalı zaten. Kendısı de ıstıyosa ıcınde gelır yapar
Tabii ki saçma ya o teklif kişinin içinden gelmeli duygu olmalı ama görücü usul da böyle şeyler yok maalesef
Amannn bi tane yüzük alsın evlenelim desin zaman mekan fark etmez alsın beni gidelim bitsin gitsin
Köprüye adını yansıtması lazım 😁
Abartmaaaa
Çok mu lazım bir şey
Tektaşı nasıl takacak peki bana o zman nerede? Nişan da mı?
Saçma değil ama şartta değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?