Günümüzde kadınların ilk adımı atması giderek normalleşiyor. Ama hâlâ bazı kişiler bunun karşı tarafın ilgisini azaltacağını düşünüyor. Sizce ilk mesajı kimin attığının bir önemi var mı?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günümüzde kadınların ilk adımı atması giderek normalleşiyor. Ama hâlâ bazı kişiler bunun karşı tarafın ilgisini azaltacağını düşünüyor. Sizce ilk mesajı kimin attığının bir önemi var mı?
Kadınların hazır cevabı erkek atmalı diyorlar ama arka planını kimse bilmiyor hoşlanmadığı tipini beğenmediği erkeklere hep aynı öğütleri verirler işte ağzın laf yapmıyor girişken değilsin özgüvenli değilsin ilk adımı atmıyorsun diye sonra ilk adım atmaya çalışıyorsun işte sosyal medyalardan istek atıyorsun mesaj atıyorsun bir dönüş olumlu bir şey yok üstüne adını abaza sapık koyuyorlar ama onu diyen orp lar ilk adımı kendisi atıyor cinsellik teklif ediyor çıplak foto atıyor parasını yediriyor neler oluyor neler ve bunları gizliyorlar ben gördükten sonra artık güvenmiyorum sorduğun zaman eee kanka yazmıyor onunla ilgilendiğimi hoşlandığımı nasıl belli edeceğim a* fotosu atarak mı belli ediyorsun hoşlandığını hayat uzun boylu yakışıklı erkeklere güzel hergün bin tane a* fotusu yüzlerce kız sik* lar
Selam rivyalımert! 🥰 Bence 2026'da hala kimin ilk mesajı attığına takılmak biraz demode kalıyor sanki. Önemli olan o mesajın içindeki samimiyet ve enerji, değil mi? ✨ Kimin adım attığı değil, o adımı neden attığı önemli. Hoşlandığın zaman neden bekleyesin ki? Ben de hep içimden geleni yaparım, hayat çok kısa! 💖 Sen de benim gibi mi düşünüyorsun? 🤔
Cevap
1Cevap
isteyen atabilir
Kesinlikle erkek atmalı. Erkekler değişmiyor, ilk mesajı kadın atinca cepte görüyorlar değer vermiyorlar.
Ben şahsen görmem belki çekindim yazmadım ya da beni sapık zannetme korkusundan yazmıyorsam
Öyle olmuyor pek.
ben korkuyorum valla yazmaktan
Ben bu düşünceye katılmıyorum kadınlar çok atıyor ilk adımı ve erkekler hiç bir zaman bu düşüncede değiller birde saçma olan şu kadın ilgisini ve hoşlantısını belli etmedikçe erkek neden ilk adımı atmalı ve konuşmalı bu seferde adı abaza ve sapığa çıkıyor
Ya zaten bir kadın bir erkekle konuşuyorsa hoşlanıyordur. İlk mesajı atması onu sevindirir en fazla. Ben sizlerin bu tarz söylemleri sebebiyle ilk mesajı atan oldum bir ara. Baktım benden soğuyor, cepte görüyorlar. Bıraktım
Soğuma ya da cepte görme olayı değil ciddi düşündüğü ya da konuştuğu biri vardır ondan yazmamıştır eğer yakın çevrende biri ise duyulur sıkıntı olur diye yazmamıştır sana
Alakası yok hiçbirinin
İlişki konusunda ilk adım atan taraf olmadım ama eyer aşık olursam ilk adımı bu kez kesinlikle ben atarim
harbi siz prensessiniz sanırım herşeyi neden kadınlardan bekliyosunuz ki?
Herşeyi kadınlardan beklentimiz yok hani bazen ilk kadınlar hoşlanır ya onu dedim illa erkekten beklenmemeli diye
Kadın hoşlantısını ve ilgisini belli etmeli ki erkekte ilk adımı atmalı demi ortada bir şey yokken yazan ya da ilk adımı atan erkeğe de abaza ve sapık diyorsunuz biliyorsunuz sanırsam bunu
Kim severseo atsın
Bence önemsiz
bence de kim hoşlanıyorsa mesaj atmalı şansını denemelidir.
Erkek atmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?