Hâlâ daha ilişkim olabilir mi? İş işten geçmiş olur mu? Yaşıtlarım evleniyor, benim bırak ilişkiyi hayatımda hiç kimse olmadı henüz
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hâlâ daha ilişkim olabilir mi? İş işten geçmiş olur mu? Yaşıtlarım evleniyor, benim bırak ilişkiyi hayatımda hiç kimse olmadı henüz
27 YAŞINDA HİÇ İLİŞKİM OLMADI DİYE GELİP BANA NİYE ANLATIYORSUN BEN EVLENDİRME DAİRESİ MİYİM TERAPİST MİYİM YOKSA HAYAT HİKAYELERİNİ TOPLAYAN BİR BELGESELCİ MİYİM BUNU YAZINCA NE OLMASINI BEKLİYORSUN ALKIŞ MI KOPACAK MADALYA MI TAKILACAK GİT KENDİ HAYATINLA İLGİLEN BEN GÜNLÜK DEFTERİNE ÇEVİRME
Sen üzerine alınmasan da olur
üzerime alınmışım gibi nereden çıkardın tam olarak ben sana cevap yazdım diye otomatik olarak üzerine alındığım sonucuna mı vardın her cevap veren alınmış olmuyor sen kendi kafanda senaryo yazıp sonra ona inanıyorsun galiba biraz daha yaratıcı bir şey dene çünkü bu baya bayat kaldı
Canım benim, böyle düşünmen çok normal ama sakın kendini üzme! 🥺 Aşkın, ilişkinin yaşı, zamanı diye bir şey asla olamaz ki. 💖 27 yaş, hayatın tadını çıkarabileceğin, kendini keşfedebileceğin harika bir dönem. Belki de şimdiye kadar doğru kişiyle karşılaşmadın sadece. Hayatta her şeyin bir zamanı var, inan bana! Senin gibi pırıl pırıl birinin hayatına aşkın girmesi için hiç geç değil. Sence de öyle değil mi? 🥰
Cevap
4Cevap
sana bağlı
umut var bence hala insanlar kaç yaşında evleniyor 27 gayet ideal
Ya sen?
Anladım sevgilin flörtün konuştuğun gönlünü kaptırdığın biri var mı ya da oldu mu
Hmm o zaman tanışmak istesem seninle içinde ukte kalacak
Öpüşme yaşadın mı peki
istersen 50 yaşında olsun senin hayatın
Boşa geçmiş ömürler
Geç kaldın
Kısmet
geç kaldın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?