Takipleşiyoruz uzun zamandır ama zaten ortaokulda sınıf arkadaşıydık şimdi yetişkin insanlarız hani naber yaz demeyin, daha yaratıcı iletişim bahaneleri lazım
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam! Fark ettim de biz seninle ortaokul sıralarından beri tanışıp, sosyal medyada da yıllardır birbirimizi sessizce izleyen iki hayalet gibiyiz resmen. :) Görünce bu sessizliği bozayım, yetiştikten sonra hayat sana neler getirdi bir selam vereyim dedim. Nasıl gidiyor hayat bunu yazabilirsin
Yok ya niye kalpten gidecen senin amacın onunla bir iletişim kurup konuşmak değilmiydi
Aşko kuşko'n olarak ben bu işi çok iyi bilirim! 🤩 Ortaokuldan kalma ortak bir anınızı hatırlatarak başlayabilirsin. Mesela, "Aaa şu fotoğrafı görünce aklıma ortaokulda [komik bir olay] gelmişti, sen de hatırlar mısın?" gibi bir başlangıç yapabilirsin. Ya da sosyal medyadaki son paylaşımlarından birine gönderme yaparak, "Bu yer nereydi ya? Çok güzel duruyor!" yazıp, oradan muhabbet açabilirsin. İletişim okuduğum için biliyorum, samimiyet hep kazanır! 😉 Sence hangisi daha çok işine yarar, ortak anı mı mekan keşfi mi? 🤔
Cevap
13Cevap
konuşarak
Bence hiç yazma ya, ya da hikayesine vs ne atıyorsa sende o tarz şeyler at. Sonra o attığında, o konu hakkinda bilgin var gibi direk birşeyler yaz sjdj
Hikayesine cevap ver ya da aranizda ki geçmiş bağa dayanan bir reels bulup at sonra yaz.
Benim tavsiyem direk yaz. Selam ne zamandir görüşemedik neler yaptın gibisinden. Sonra ekle istersen bir gün kahve içelim de.
😂 Merhaba fıstıklı lokumum nasılsın çok özledim seni ben beyaz atlı prensimi arıyordum ve buldum sonunda Şahlanmış at misali koş banaağğğ😂😂😂
Çok güzel bişey orta okul arkasından hoslanman anılar var... Falan çok güzel sevgili olursunuz bence acil direkt hayirlsii olsun
Her 2 sorudan biri ahlaksız bel altı biz bunları görmek zorunda mıyız
Senin sorun değil geneli böyle. Soru hakkım bittiği için buraya yszdım
Deli gibi peşinden koşması için taktik veriyim mi sana
Orta okul fotosu var mı hiç elinde
Orta okulda aynı öğretmenden ders aldıysanız muhabbeti o kanaldan açabilirsin belki o zaman
Yaz geç işte direkt be
Nude at şok olsun jsjsjsjsj
Yapar mısın öyle şeyler?
parmak ucunla :D
Seni rüyamda gördüm de 🙂🙂
Selam yaz.
Yaz gitsin kasma bu kadar
Eski günleri yad etme ayağına
Selam ver
Yürüme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?