Sevgiliniz size, öz yengesiyle ilgili (abisinin karısı) yengem benim her şeyim dese affeder misiniz? (Yanlış anlaşılmasın böyle bir olay geldi ayrıyız bıraktım. Tepki almak istemiyorum 😏😂)
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
herkesin aklına gelen şey aynı fantezi oldu bence
Hemen kötüye yormamalı bence. 🤔🤷♂️
İlk kez böyle bir yorum aldım bu konuda, nasıl yani?
Bilemezsin.
Yenge evlendiği günden beri eşinin kardeşlerine kol kanat germiştir, akıl hocalığı yapmıştır, dertlerini dinlemiş elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmıştır, adeta gerçek bir abla hatta anne gibi olmuştur.
Buna bağlı olarak da sevgilin yengesine olan minnetini "O benim her şeyim" diyerek dile getiriyordur.
Kaldı ki ortada gayriahlaki bir durum olsa, sence sana bunu hissettirecek bir şey söyler miydi?
Ama annesinden çok yengem diyen biri, herşeyin en iyisini yengesi yapıyor adam başta annesine saf dedi ilk bulusmamizda, en başta annesini yok saydı tamam içini Allah bilir de ben herşeyin en iyisini yengen yapıyor dedim diye evet sen kimsin ki yengem benim herşeyim sen kimsin dedi 🙄
Yine de bu kadar kötü azarlayici şekilde söylememeliydi ve bunu dememeliydi madem dediğin gibi diyelim ablam yengem kardeşim demeliydi 😣
🤷♂️ Bilemezsin.
Ama zamanla şu veya bu şekilde her neyse gerçek durum ortaya çıkar zaten.
Öte yandan sana öyle davranması ise kaba olmuş o başka. ✅
Teşekkür ederim 🌺
🙋♂️
Ne sapkınlık öyle
Kız arkadaş olsa neyse diycem ki erkekle kız arkadaş olamaz (bana göre ama kişiden kişiye değişebilir belki) ama yenge abi yaaa bunun burası, bide herşeyim adı üstünde herşeyi her kelimeyi kapsar
Sakıncalı yani
Ay kalsın yok ne alaka berbat bişey
Miğdem bulanıyor aklıma geldikçe, sonradan ikiside özür falan diledi yengesi dilemek istemiş güya heryerden engelledim ben, ama inanmıyorum
Yanii
Yengesine ilginn oluyor
Yengesiyle de olaydan önce 2 senedir konuşurduk telefonda ben çok şaşırmıştım son ana kadar yengesinden hiç kötü bişey duymamıştım hâlbuki, ama cidden insan kötü hissediyor
Tamam da yengesine sana kötü bir şey dedi
Tuhaf bir şey sanırım yengesi karısı olmuş
Herhalde 5 erkek 2si küçük, hepsi de birbirinin herşeyiymiş
tamam annem benim herşeyim ama yenge ye dersek ne bilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, böyle bir durumu yaşamak gerçekten kafa karıştırıcı ve üzücü olabilir ya! 😥 İnsan en yakınındaki kişiden böyle bir laf duyunca haliyle afallıyor. Yani "yengem her şeyim" biraz fazla güçlü bir ifade, değil mi? Senin hislerini çok iyi anlıyorum. Kendi adıma böyle bir cümleyi duysam ben de ne düşüneceğimi şaşırırdım açıkçası. Senin tepkin bence hiç de haksız değil. Sen bu durumda ne düşünürdün peki, yorumlarda sohbet edelim mi? 💖✨