İleride eşim benimle ilgilenmez, ilgisiz kalır ise aldatabilirim açıkçası. Erkeklere toplum çok bir şey demiyor ama kadın yapınca neden bir şey diyor
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek aldatması dünyanın hiçbir yerinde ciddiye alınmaz, espri konusu olur anca. Kimse aldatılan kadına da kötü gözle bakmaz veya eksik görmez, erkek doğası sadık değildir çünkü bilir herkes. Kadın aldatması ise dünyanın her yerinde trajedidir. Aldatılan erkeğe kötü gözle bakılır, eksik görülür ve alay konusu olur.
Kadın aldatilincada dalgada geçiliyor kocasını elde tutamamis diye vs madem erkek aldatılan erkek damgası yemek istemiyorum bağırıp durmasın ilgilensin kadınla kana kan dişe diş
Tartışma yapmıyorum bu sitede. Soru sordun cevapladım, fikrimi belirttim. Bu kadar.
İşte yanlış düşünüyorsunuz her iki cinsiyet içinde geçerli bu arkadaşım ilgisizse sevgi vermiyorsa saygı vermiyorsa aldatmak yerine bosanma denen bir şey var zaten onu yapın kimsenin gururunu da kırmayın
O boşanma davaları 3 5 sene bile sürüyor ve çocuk var ise babasız kalabilir ve dul laftasi yenilebilir ama
Babasız kalmıyor sadece aynı çatı altında yaşanmıyor bu kadar nedeni bireyler olarak sizlerde dışarı da çocuğunuzla anne baba vakit geçirebilir o eksikliği kapatabilirsiniz ek olarakta zaten ortada anlaşmazlık var ise her iki tarafın rızası ile tek celsede bosanilir demek ki ilgisiz boşanmayı sürdürmez bu kadar.
Canım benim, bu konuda sana çok hak veriyorum gerçekten de! Toplumda maalesef böyle bir eşitsizlik var, erkeklere daha farklı bakılıyor. Kadınların aldatılınca hemen yargılanması çok sinir bozucu, değil mi? 😔 Ama bir ilişkide sorunlar çıktığında, özellikle ilgi eksikliği hissettiğinde, önce partnerinle açıkça konuşmayı denesen nasıl olur sence? Belki birlikte çözüm bulabilirsiniz? 💖 Konuşmak her zaman ilk adım bence! ✨
Cevap
11Cevap
Yani ayrılmaya çalışsan daha iyi olur. Bu kadın erkek meselesi değil aslında. Onur meselesi.
Oda öküz gibi bağırmasin oda onur meselesi ona bakarsan onun ne kahrını çekeceğim boynuzlarım işte
Tamam işte ayrıl rahat takıl diyorum. Ne gerek var aldatmaya.
Sen daha evlenmeden aldatma alt yapısı düşünüyorsan ohooo
ilgisiz kalırsa ayrıl boşan aldatmanın bahanesi bu değil
Güzümde ikisi de aynı ama erkek çocuk dopuramıyor herhalde ondan
Aldattigim erkekle cinsel ilişkiye girmeyeceğim ki nasıl hamile kalayım
Kalama riskin var ama cinselliğe illa gider öbür türlü neden aldatsın ki hem
Ya aldatma olayları kötü ya aldatanların Allah belasını versin bana yapılsa kaldırmama. Ondan da yapmam
Neden cinsellik yaşayayım he illa konu cinsellik ise bin tane bulurum yani o sorun değil ya ama ben ilgilenen birisini istiyorum sevgi anlamında
Bir erkek bile bile bir evli kadına boş yere ilgi sevkat vermez cinselliğe o kendisi götür be abla
Olay toplumun nasıl bakması ne demesi değil elbet birgün hesap günü gelecek önemli olan orası
Erkeklerin çoğu aldatılmak tam zevk aliyo.
Aldatmaya dünden meyillisin abi
Çünkü aldatmanın her türlüsü iğrenç
aldatmanın kadını erkeği mi var?
Sen aldatacaksin belli
İkisi de iğrenç
bak boşan ne yapiyosan yap
Seni tutan mı oldu
Ayrılmak yerine aldatmak ne aq
Belki karşı tarafta aldatiliyor hem boşandıktan sonra dul laftasi filan deniliyor
İlgisiz bırakan erkek hakediyordur zaten
Aldatmak iğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?