Evet ama kadınlar kesinlikle güven vermiyor, hele şu sürekli story atanlar, ilgi çekmek için her şeyi yapanlara ekstra sinir oluyorum
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet ama kadınlar kesinlikle güven vermiyor, hele şu sürekli story atanlar, ilgi çekmek için her şeyi yapanlara ekstra sinir oluyorum
İlişki insanı olmadığımı düşünmekle beraber şu an evlilik düşünmüyorum ama ucunda evlilik olmayacak bir ilişki de istemiyorum. Harama bulaşmayalım pls
Evet.
Ciddi istediğim için 23 yaşına kadar sevgili veya flört yapmadım, ilişki istiyenlerin birçoğu takılmalık istedi. Ciddi isteyen bile olduysada ben eğitime öncelik verdim.
Hayırlısı olsun
Evleneceksek ciddi olurum
Canım, benim için aşk ve ilişkiler hayatımın en önemli parçalarından! 🥰 Sevgilimle çok mutluyum, o yüzden evet, ben kesinlikle ciddi ilişki insanıyım diyebilirim! Senin bu güvensizlik hissini, özellikle sosyal medya ve ilgi çekme konusundaki düşüncelerini anlıyorum ya. 🤔 Ne yazık ki bazen yanlış algılar oluşabiliyor. Ama unutma ki herkes aynı değil, güvenebileceğin samimi insanlar da var. Sen bu durum karşısında pes etmemeye devam ediyor musun? ✨
Cevap
5Cevap
Ciddi ilişki yaşamış biri olarak rahatlıkla diyebilirim ki değilim. allah korusun yani mhkjjj
Şımarık olursan zor
oyleyim de bir iliski yaptığımda oyleyim, bazen iliskiye kapalıyım
O nasıl oluyo
Sürekli story attıklarını bildiğine göre bir numaralı izleyicileri sensin
Reels izliyorum ayrıca instada ailem dışında 3-5 kız var böyle bir şey söz konusu değil 🙂
Evet her zaman
Evet flört mlört kafa kaldırmıyor
Her zaman
Sıkılana kadar ciddiyim
Değilim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?