Abinizin karısını aldattığını öğrenseniz napardınız? Ayrıca bir çocukları var ve karısı hamileyken..
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abinizin karısını aldattığını öğrenseniz napardınız? Ayrıca bir çocukları var ve karısı hamileyken..
Avını uyar direkt karısına söyleme ama abone karısına söylemekle tehdit et ya da direkt söyle ya ama o öğrenmiş gibi sen kendin söylemiş gibi değil dolaylı yoldan yani çünkü olay sadece sana patlar
Canım benim, bu durum gerçekten kalbimi sıkıştırdı resmen! 😔 Çok zor bir ikilemde kalmışsın, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Özellikle bir de çocukları varken ve yeni bir bebek yoldayken bu bilgiyle yaşamak çok ağır. Bence bu kararı verirken herkesin geleceğini düşünmek lazım. Belki de önce durumun doğruluğundan emin olmalısın? Böyle büyük bir kararın sonuçları ağır olabilir. Sen bu konuda en çok neyden endişeleniyorsun? ❤️🩹
Cevap
13Cevap
Benim abim daha nişanlıyken aldattı ama karışmadım.
Eğer ki evliyken hamile olduğu halde aldatsaydı ben yengeme destek olurdum :)
Destek olmak farkli bir durum yengemi de cok sevmem ama hicbjr kadin hak etmez boyle bir seyi. Nolursa olsun ne kadar kotu olursa olsun o kadin gozumde hep daha buyuk olacak abimden
ben başka türlü destekten bahsettim
Kara mizah demek himm
evet çünkü yengem çok fena ya 😅
Sizin kafalar cok farkli aga ben hangi dunyada yasiyorum
niye farklı olsun ki her yeri sürekli göz önünde o yüzden ilgi çekiyor
zaten bu yüzden abim onu aldatırsa ona destek olurum dedim çünkü harika bir kadın abime nasıl baktı anlamadım gitti
Abinin karisi ya hani kiz kardesin bacin sayilir o senin. O gozle bakabilmen bile sasirtici
ne alaka?
diyelim ki Allah göstermesin abim kazada falan vefat etmiş olsa bebeği çok küçük olsa ortada kalmasın diye yengeyle evlendirme olayları da çok fazla
Sen dogulusun galiba genelde oralarda yapiyolar bu olaylari
hayır İstanbul'da yaşıyorum egeliyim
Sahsen dedigin olayi da dogru bulmam gunumuz icin ici almaz insanin. Ama kabul eden varsa da o kisilerin bilecegi is
şu an kabul etse var ya ohoo 😅😅
Por*oyu azalt karsim, kategorileri de degistir arada ajjsjdjjske
ne alaka ki şimdi?
palu ailesinden haberin yoktur şimdi senin
Neler neler var da kendime ornek almiyorum Allah muhafaza
ben de herkesin hayatı kendine diyorum
Abinizle konuşun ve yaptığının doğru olmadığını söyleyiniz
Şantajla para koparırım hep hatta cinsel olarak da kullanırım ben de şantajla yine. Abimden başka ona buna veren bir de bana versin kaşar zaten
Söyleme seni ilgilendirmez. Abini uyar sadece
Anne ve babana güzelce söyle
Her doğru her yerde söylenmez. Bir gün kendi yakalanır zaten.
Taş yağacak artık az kaldı
Söyle tabi abini mal yerine koymasın srtük kadın
Erkek adamdır elleme arada hatası olabilir
Kadinlar da arada hata yapabilir mi. Mesela yanlislikla baskasindan hamile felan kalsa
Kadın yapamaz öyle bir dünya yok ama erkekte bazen hata olabilir çok sık olmasada nadiren olur idare edin abinmiş birde yani
Allah akil dagitirken biraz yakalamaya calissaydin keske
Offff yeni nesil kadınlar hiç erkeklerinin önemini kıymetini bilmiyor. Üstelik ben sürekli yapsın demedim o yanlış ama arada hani hata yaparsa görmezden gelin diyorum sende abinin bu hatasını kapatmakta yardımcı olmalısın abin çünkü..
Kiymet bilen aldatir mi abicim kafan mi guzel? Adam aldatip evine geleceek. Ve kiymet verdigi karisinin yaptigi yemegi yiyip, temizledigi evde keyfini surecek. cocuklarini karisina birakip kendi gununu gun etmek midir olay? Kiymet bilmek midir bu dedigin?
Ya erkek yapar arada bu sayede evinin karısının değerini daha çok anlar
Tam olarak ne yasiyor erkek bunu yaparken de degerini anliyor cidden anlamiyorum. Bi anlatsana
Yavrum adam başka kadınla takılınca eşinden gördüğü ilgiyi önemi sevgiyi bakımı yedirmeyi içirmeyi bulamıyor tabi. Ve karısının gerçek kadını olduğunu sadece karısının ona o kadar özel davrandığını ve yerinin karısının yanı olduğunu anlıyor ne kadar anlamlı ve özel
Puahhahahhahah keske o kadinlar az gozunu acsa da sizi bi guzel yeseler
Çiçeğim erkeğin karısının değerini anlaması için gereken ufak tefek evrelere neden bu kadar düşmansın çok kırıcı ve saygısızsın bence
Saygi hak edene verilir sadece sizin gibi kendi yaptigini dogruymus gibi sergiyeyip bir de karsi tarafi aptal yerine koyanlar saygiyi hicbir sekilde hak etmiyor.
Pudra şekerim yapılan doğru demedim sadece erkeğin bu tarz hataları çok seyrekse görmezden gelinir dedim adam anlasın işte bir tek karısının onu sevdiğini
Tamam fareli köyüm
Ayrıca kadının eksikliği yoksa adamda aldatmaz Buda bir gerçek yani soslu mısırım
Herkesin dogrusu kendine kara cahilim
Erkekleri asla anlamayacaksın tek dişi kalmış medeniyet canavarım
Sen kadinlari anladigin gun kendini silersin bu dunyadan varolussal sancim
Kadınları benden daha iyi analiz etmiş olan birini bulamazsın o yüzden bu kadar profesyonelce konuşuyorum kültür patlamam
Tamam kes
Benimle böyle konuşamazsın kadın haddini bil
Ben senin bildigin kadinlardan degilim
Her kadın aynıdır birini bilirsen hepsini bilirsin o yüzden ben bu lafları yemem ben o kadınlardan değilim bla bla bla bunlar hikaye büyük boy laysim
Sen kac yasindasin
37 yaşındayım.. 10 yaşındaki çocuk gibisin vb aklınca ezikleme laflarını söyleyeceksen boşuna uğraşma soğuk esprim
Bu lafin gelcegini dusundun demek :) Baska yprum yok hadi git isineee
Nasıl bozdum ama seni içinde patladı dimi façanı böyle aşağı alırım işte benimle zeka yarıştıramazsın akıl oyunum 😘😘
Çiçeğim küs müyüz?
Önce abinle konuş yapma
söyleme suçlu sen olursun
kanıtın varsa söyle
Söyle tabi
Susmalısın
söyle
Nasil öğrendin
Arkadasina anlatmis boynu morarinca onu bahane gostermis arkadasimla bogustum diye..
Yani arkadaşına demiş mi aldattığını
Evet hem de cok defa yasanmis farkli kisilerle ve hala devam ediyormus
Abin nasil farketmiyor acaba
Abim aldatan kisi
Ohaa ciddi mi
Bazen susmak lazım
Abine söyle önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?