[5/7 14:26] Onur: Sadece
[5/7 14:26] Onur: Bazen
[5/7 14:27] Onur: O da normal görüyorum
[5/7 14:27] Onur: Kızsal olarak
[5/7 14:27] Onur: Regl ağrısı
[5/7 14:27] Onur: Aile baskısı
[5/7 14:28] Onur: Hepsi stres
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Hâlâ sevgilim demiyorsun umarım
Ve bişey daha söyleyeyim buluşmak için ısrar ediyor ama ben ailemden dolayı onla buluşamıyorum onun yüzünden dayak yememe rağmen hala buluşalım hala buluşalım ne kadar abarttın alt tarafı yarım saat geliceksin gibi şeyler söylüyor
Fazla gitmez bu emin ol
Zihinsel engelli mi arkadaşın?
Cahil diyelim ona ve ona sarılmak öpmek bile istemedim
Ayrılmak mantıklı bir çözüm
bişey daha söyleyeyim buluşmak için ısrar ediyor ama ben ailemden dolayı onla buluşamıyorum onun yüzünden dayak yememe rağmen hala buluşalım hala buluşalım ne kadar abarttın alt tarafı yarım saat geliceksin gibi şeyler söylüyor
Bence fazla önemsiyorsun onu
Alttan alıyorum hep böyle yapa yapa değersizleşiyorum gitgide
İşte bu yüzden bitirmen en doğrusu
Çok büyük ayıptır
Bende dedim ki eğer öyle bi durumum olsa hala benle devam mı edersin gibi kendimi sorguladım eğer öyle bişey olsaydı saçlarımı kazıtırdım diyo sence mantıklı bişey mi
Kuru kalabalık ve Edebiyatı Madem böyle ince düşüncelisin O zaman neden dalga geçiyorsun
Dimi gelmiş bide şey diyo öyle bişey olsa saçlarımı kazırtırdım emin ol diyo
Ben olsam ben lösemiyim yap o zaman derdim
Alçakça bir şaka
Cahil diyelim
Bırak şunu hemşerim ya
Bırakıcam herhalde hemşerim
Bıraktığın gibi burdayım beklemedeyim seni bilgin olsun 😃
sence normal mi
Benim ne kadar kötü olduğumu bile anlamadı ordan hala açmısın bi şeyler yiyelim gibi şeylerden bahsedip durdu hiç bişey yok gibi
ayrıl gitsin ilerde daha çok üzer bu
Ve bişey daha söylemek istiyorum sizlere benim ailem erkek arkadaş konusunda çok böyle aşırı derecede baskıcıdır ve ben bunu bile bile onunla devam ediyorum onun yüzünden ablam onunla ne işin var diyerek beni tuvalette bile sıkıştırdığını biliyorum ya, beni buluşmaya çağırıyo ve ben babam ve annemin korkusundan onunla buluşma bile buluşamıyorum yemin ediyorum size biri görürde anneme babama der diye bunu anlatmaya çalıştım 1 hafta önce yok ne bilim ne kadar abarttın alt tarafı yarın saat gelicen ben yoruldum artık ya
böyle biri için bu kadar çabaya değmez aileni karşına alma kimse için
Herkes gider hatta o bile beni bırakıp gider ama ailem asla yarıyolda bırakmaz beni
Ağır hakaret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu durum seni çok üzmüş belli ki. 🥺 Bence böyle bir şaka hiç de normal ya da kabul edilebilir değil. Lösemi gibi hassas bir konuda dalga geçmek, üstelik seninle, hiç hoş değil. İnsanların hislerine özen göstermek çok önemli. Bu konuyu sevgilinle konuşup hislerini ona açıkça anlatmalısın. Sence o senin hislerini ne kadar önemsiyor? 🤔