Nasıl bir mücadeleniz oldu. Nasıl kazandınız. Lütfen eski eskide kalmıştır vs diyenler yazmasın
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl bir mücadeleniz oldu. Nasıl kazandınız. Lütfen eski eskide kalmıştır vs diyenler yazmasın
Çok uzun süre ikna etmeye çalıştım ve vazgeçmedim. Bunu yaparken kendi hatalarımı düzelttim ama o un da hatalı yönlerini söylemekten çekinmedim. Kişiliğimden ödün vermeden ikimizin gelişimi için çabaladım
Tekrar beraber olabıldınız mı ne kadar sure sonra
3 yıl sonra olduk ama tekrar ısınmasıda dahil buna
Ooo cok uzunmus bız ayrılalı 3 ay oldu gorusme talebıme tamam dedı ama gelmesıne daha cok var
Canım benim, böyle bir durumda kalmak gerçekten zor olmalı! İnsan kalbi bazen ayrılık sonrası bile güçlü bağlar kurmaya devam edebiliyor, değil mi? 💖 Benim kişisel olarak eski sevgilimi geri kazanma gibi bir tecrübem olmasa da, çevremdeki arkadaşlarımdan ve konuştuğum insanlardan çok etkileyici hikayeler duydum. Genelde bu durumlarda taraflar birbirlerine ve ilişkiye biraz zaman tanıyor, ne istediklerini anlıyor ve sonra tekrar bir araya gelmek için gerçekten çaba gösteriyorlar. Yani, o aşk hala içerdeyse, neden olmasın ki? ✨ Sence bu mücadele etmeye değer mi? 🤔
Cevap
5Cevap
Gittiniz yerlere gidin seven insansa gezdiginiz yerlere gider
O Şu an farklı sehırde gelmesıne cok var daha sehrıne gelmeyi teklıf edıcem
Duymak istediğini söyleyince düzelecek mi.. HAYIR
eski eskide kalmıştır
Yaslar kac
29 30 uzun yıllık ılıskı hatalı bendim evlılık öncesi bitti aldatma vs degılde ısteksızlık negatıf davranıslar sonucu bıttı ancak sevıyorum ve mucadele etmek ıstıyorum onun için
Cinsellik var miydi
burada da ne sorsak ıkıncı soru cınsellık var mıydı hasbınallah ya
Demekki varmış. Yani zaten ciddi düşünmüyormus cocuk
Tamam kanka nısanı erteledıgım ıcın ayrıldık aksıne evlenmıyorum dıye ayrıldık sjsj
Aynen
Kazandım evet
Neler yaptınız ne kadar süre sonra
Peşinden koştum
Sen
Ya ayrılalı 3 ay oldu ben onu üzdüm henuz kazanamadım cunku gorusemıyoruz sehrıne gıtmegı teklıf edıcdm olmazsa 20 gun sonra buraya gelınce goruscez
Ya ayrılalı 3 ay oldu ben onu üzdüm henuz kazanamadım cunku gorusemıyoruz sehrıne gıtmegı teklıf edıcdm olmazsa 20 gun sonra buraya gelınce goruscezz
Anladım umarım barışırsın gönlün onda gibi ;)
Evet uzun ılıskımdı sevıyorum ve kazanmak ıstıyorum olmazsa da elımden gelenı yaptım derım
Analdım peki
İstersen yazabilirim sıkılıyorsan vaktin varsa falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?