Eşim eski sevgilisiyle gizli ilişkisini sürdürürken benden neden boşanmıyor, gerçekten kimi seviyor?

Eşimle 2 sene nişanlı kaldık 3 senedir de evliyiz, çok güzel bir evliliğimiz vardı ama beni sürekli eski sevgilisiyle aldatmış. Eşimle kuzeniz, görücü usulü evlendik ama benimle kendi isteğiyle nişanlandı yani zorlama falan olmadı. Ama o zaman bu kızla sevgililermiş, kızın haberi olmadan benimle nişanlanıp numarasını değiştirmiş. Sonradan tekrar kızla iletişime geçip zorla nişanlandığını, nişanlanmazsa öldürüleceğini falan söylemiş, o şekilde ilişkileri devam etmiş. Ama bu arada kız da kendi kuzeniyle nişanlanıp evlenmiş, çocuğu olmuş. Bizim de aynı şekilde. Ben bunu öğrenip boşanmak istedim, bu sefer de ben sensiz yaşayamam, çocukluktu, o kadar ciddi bir şey değildi diyerek ikna etmeye çalışıyor. Anlamadığım şey; bu kızı sevmiyorsa neden ilişkisini devam ettirdi, beni sevmiyorsa neden boşanmıyor olabilir? Ha bu arada kız kaçmayı falan da teklif etmiş buna ama bahane uydurup reddetmiş.

Eşim eski sevgilisiyle gizli ilişkisini sürdürürken benden neden boşanmıyor, gerçekten kimi seviyor?