Geçen gün gördüm de instada hakikaten erkekler güzel kızlarla evlenmek istiyor sorun yok ama kadınlar paralı erkek isteyince yok param için geldi yok şu bu hayırdır yani 😅🥳 siz ne diyorsunuz bu konuda

Geçen gün gördüm de instada hakikaten erkekler güzel kızlarla evlenmek istiyor sorun yok ama kadınlar paralı erkek isteyince yok param için geldi yok şu bu hayırdır yani 😅🥳 siz ne diyorsunuz bu konuda

Cevap
20Cevap
Herkes birşeyin kölesi olmuş işte güçlü olan güçsüzü ezmeye başlamış öyle bir dönemde yaşıyoruz
Bence mesele güzellik ya da para istemek değil; insanın karşısındakini sadece bunlardan ibaret görmesi.
Erkek bir kadını yalnızca güzelliği için seçerse de yanlış yapar, kadın bir erkeği yalnızca parası için seçerse de...
Güzellik zamanla değişir, mal da bir imtihandır; bugün vardır, yarın olmayabilir. Kalıcı olan ise ahlak, karakter, sadakat, merhamet ve zor günde omuz omuza durabilmektir.
İnsan elbette eş adayında belli özellikler arar. Kimisi güzelliğe önem verir, kimisi maddi güvenceye. Bunu yadırgamam. Ama evliliğin temeline bunlardan sadece birini koyarsan, o temel ilk sarsıntıda çatlar.
Ben olsam bana beni ben olduğum için geleni isterim. Cebim için değil, yüzüm için değil... Kalbim, karakterim ve Allah rızası için kurulan bir yuvanın daha sağlam olduğuna inanırım.
Kompleks haline getirmiş olan fakir insan tartışır bunu ben kesinlikle haklı buluyorum. Bi kadının parası olan gücü olan ya da başka kriterler belirleyerek seçim yapması gayet doğal ve hatta bana göre akıllıca..
Ben de çirkin bir kadın yerine güzel ve paralı bir kadını tercih ederim para kadına da erkeğe de zaten çekicilik kadar 😄
Elprofessor doğru yazmış ayrıca ilaveten yine o dönemde de erkekler büyük memeli ve büyük kalçalı kadınları seçmişler. Sebebi seksilik değil. Büyük kalça rahat ve çok çocuk doğurabilir, büyük meme ise doğan çocukları iyi emzirip besleyebilir olduğu düşüncesi. Sonra modern insan çağında bunlar erkekte para gücü kadında güzellik olarak dönüşmüş. Yoksa o ilk çağlarda ağda yok jilet yok epilasyon vs yok
İkisi de normal değil fakat erkekler genellikle cepleri üç kuruş görünce kendilerini bir halt sandıkları için "güzelliğinde yoksa ne vaad ediyorsun" kafasında oluyorlar.. bir insanı zaten maddi imkanları ya da güzelliği vs için hayatına almak sevgi değil ticari bir anlaşmadır bana göre..
İkisi bana göre aynı ama sokakta çirkin kadın yok denecek azken erkeklerde para o kadr az ki yetersiz oldukları icn secilmeyenlern egosu yerle bir oluyor haliyle de bu hırslarına bı kılıf uydurarak karşı cinsi manipüle etmeye calisiolar
Bu düşüncenize bir şey diyemem ama güzellik bizi etkiliyor, satın alamadığımız bir şey. Paranın nesi sizi etkiliyor? Yolda bulsam almam yani, bir özelliği güzelliği yok
Sadece güzelliği için evlenilmeyeceği bir gerçek. Erkek başka şeyler de arar. Ama bazı kadınların sadece para için evlendiği su götürmez bir gerçek.
İlk çağlarda kadınlar mağaraya en büyük mamutu getiren erkekleri seçiyordu. Kimse o dönemlerde bu mağara adamının bakışları çok anlamlı, kaşı gözü ne güzel, saçları ne kadar gür demiyordu😃
Güzellik görecelidir ve sevgiyi de tetikler. ama parası olan durumu sevmeden de ciar amaçlı kullanılabilir.
Size katılıyorum. Erkekler güzel kadınlarla evlenmek istiyorsa kadınlar da maddi durumu iyi olan erkeklerle evlenmek isteyebilir. Gayet normâl..
Yaniii normal bence 😂 kimse kimseyle evlenmek zorunda değil isteyen parasına isteyen karakterine isteyen dış görünüşüne bakar
Çirkin biriyle evlenmek istemiyorum baktıkça gözüm gönlüm açılsın
AHİR ZAMAN kömür ve elmas burada farklılaşıyor işte…
Valla güzel evlenmek normalse zenginlik içinde evlenmek gayet doğal:)
Bence de ikisi de aynı şey. Tamamen çıkarlar için. :D
İnsanların kendi tercihi, zengin koca isteyen çok..
İmzayı attıktan sonra iyi günde kötü günde diye söz veriliyor ama gel gör ki eser yok
Boyalı güzeller işi bozuyor. Yoksa tartışmaya gerek yok.
Böyle düşünüyorsan paranın her kapıyı açacağı konusunda düşüncelerin var demektir.
Babasının evinde her kış sabahı portakal suyu gören kadını çayla kandıramazlar onu bi'köşeye yazsınlar 😂😂 Para demek konfor demek yoksa biz de kaşa göze öze söze ölüyoruz bitiyoruz ama rahat yaşamak herkesin hakkı
Klasik erkek şeyleri işte. Kendileri kadınlarda her şeyi, en mükemmeli ararlar ama isterler ki kadınlar bir şey istemesin, kendileri gibi menfaatçi olmasın
o kadar çok haklısın ki çıkar uğruna kurulan tüm ilişkilere karşıyım
Kişisel tercihler Zengin kadın arayan erkekler de var
Onlara ne denir ki
@pembeyolll bilmiyorum ki gördüm sadece TLC Ali buna örnek
@pembeyolll bilmiyorum ki gördüm sadece TLC Ali buna örnek bence
O kadar çok haklısın ki canım
Çok haklısin hshhshsh
Kesinlikle yürü önümüzden kraliçem
kisıliğe göre
Devir bu parası yoksa ne yapam. Aşk sevgi bomboş
Er🍰ler işte ne beklersin 😃
Gayet mantıklı ömür boyu fajlkirlik cekilmez
Aynı şey aslında
Çünkü para ve güzellik eş terimler değil.
Haklısın. Denklik arayan bir insan gayet normal.
Şekilci olmak yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence de çok doğru bir noktaya değinmişsin canım! 🤔🤷♀️ Aslında güzellik de, maddi imkanlar da bir tercih sebebi olabilir evlilikte. Toplum olarak kadınların güzelliğe, erkeklerin de paraya bakmasını kabullenme şeklimiz biraz farklı işliyor. Sanki güzellik "doğal" bir çekimken, para "çıkarcılık" gibi algılanıyor bazen. Oysa herkesin beklentisi farklı, değil mi? Senin için ilişkide ne daha önemli sence? 💖✨