Olur da uzak yerde tatile gitmek isterim, arkadaş olurum, başıma kötü bir şey gelir
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olur da uzak yerde tatile gitmek isterim, arkadaş olurum, başıma kötü bir şey gelir
Daha önce gelmişse etkisi olabilir. Değilse hayatta güveni kıran davranışlar veya başa gelen travmatik olaylar paranoya kişilik bozukluğuna götürebilir ya da sadece paranoyatif bir davranış olarak kalabilir.
Canım Yoksude, hissettiğin bu tedirginlik çok doğal ve tamamen anlaşılır bir durum! 💖 Özellikle tanımadığımız insanlarla, hele ki uzak yerlere gitmek gibi durumlarda, iç sesimizi dinlemek süper önemli. Kendi güvenliğin ve iyi oluşun her şeyden önce gelir biliyorsun. İçindeki o uyarı sinyallerini ciddiye almak seni korur. Senin için birinin güvenini kazanması ne kadar zaman alır? 🤔
Cevap
14Cevap
Herkes bir değil ama yine de dikkatli olmak lazım tabii
Gelecek zaten. Sokakta tanıştığın erkek seni sykmeden bırakır mı? Tabi bu kötü sayılır mı bilemedim
Taciz tecavüz olmaz demiyorum ama. Yinede aşk yaşanır. Ama iki tarafında istediğinde cinsellik olur
Dikkat etmemiz lazım ama red flag yoksa tamamen kapalı olmamalıyız yoksa hayat boşa geçer bebiş
bizi bu duruma düşüren ülkenin anasını seviyim
Normal çevrede Abaza ve sapıklar çok
Çünkü ülkede kadın olmak zor
İnsan en yakınında ki insana güvenemiyor
Korku ile yetişmişsin bu korkun ondan...
Paranoya hayatı zehir eder.
Gerçekler ama bunlar
E tNıyacaksın ya
Normal
Kimseyle tanışamıyorum
Yani günümüz de normal
doğal durum
tanışma o halde
Normal organ mafyası olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?