Eğitimi de iyi çalışmıyor, sürekli geziyor. Erkek ve ailesi için sıkıntı mı çok gezmesi?
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğitimi de iyi çalışmıyor, sürekli geziyor. Erkek ve ailesi için sıkıntı mı çok gezmesi?
Yani tercih meselesi. Evlilik herkes için iyi bir şey değil. Evliliği genelde yuva kurmak için değil, artık yalnızlık duygusunu duygusal boşluğunu doldurmak için evlilik yapıyorlar. Çok gezen bir kadın da erkekte cinsiyet farketmeksizin zaten gezme tozma hayatına alıştığı için evlilik gibi ev hayatı olan ciddiyet gerektiren birlikteliği yapabilecek potansiyelde olduğunu zannetmiyorum fakat evliliğinde sürekli tatil beldeleri olursa ancak o evliliğe olumlu bakacağını düşünüyorum. Çünkü gezmeye alışmış bir insan 4 duvar arasında çocuk yapıp bakmaya pek razı gelmeyecektir.
Şimdi kadın zaten madi durumu iyi gezebiliyoda kendisene kafasına uygun onu anlayacak ona kısacası eşlik edebilecek biri olduğunda evlenir yani kafasına göre birini ariyodur illaki de bulur günümüz erkleri pek onun kriterlerine uyum saglayamaya bilir
kesinlikle normal ama duruma bağlı. belki sıkıntılıdır hiç bi erkek beğenmiyordur onu. ya da o hiç bir erkeği beğenmiyodur. veya sadece özgür bi kadındır normaldir. bilemeyiz kimse ne yaşıyor ne yapıyor
Seçici aşırı kitap okuyan biri
ne mutlu ona ki bilgiyi erkeklere tercih etmiş. kendisi için doğru insanı bulana kadar yanlış bi evlilik yapmamak için kendini düşünüyor bence. Allah tan ona uygun bi erkek çıkana kadar yanlış bi insana şans vermiyor demektir. umarız ki bulur
Canım benim, birinin evlenmek istememesi için o kadar çok sebep olabilir ki! Belki özgürlüğüne çok düşkündür, belki hayatında evliliğe uygun birini bulamamıştır ya da şu anki yaşam tarzı onu daha mutlu ediyordur. Gezmek de kişisel bir tercih, kimine göre sorun olurken kimine göre de harika bir özellik! Önemli olan karşılıklı anlayış ve uyum bence. Herkesin hayat yolculuğu farklı, değil mi? Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔✈️💍
Cevap
11Cevap
Akıllı kadınsa elin oğluna hizmetçiliğe gitmez yer içer gezer tozar
Yaa parasi var rahatca yasiyor kafasi bos evlenince sorumluluk binecek ondan kaciyordur.
Evlilik pişmanlıktır ya bende evliydim boşandım 4 yıl önce
Sorun değil hayır. Ama kendinden genç erkekler ona evlenme teklifine başlar artık
Milletin ağız kokusunu çekmek istemiyordur
Akıllı insan evlenmez yer içer yatar
Keyfi yerinde neden huzurunu bozsun ki
kadın kim
Yoo değil mis gibi
Bilemeyiz neden istemez
Ne saçma gereksiz bi soru
şans şans
Ne alaka?
Kimmiş o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?