Beyler sorum size lütfen cevaplayın?

Erkek arkadaşımla 1 yıl süren ilişkimiz bir anda bitti, hiçbir sorunumuz yoktu, o sadece psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyordu, hayatında stres vardı önemli ölçüde, mesleki yeterlilik sınavında az bir fark ile kaldı ve babasının kanser olduğunu öğrendi, neredeyse 1 yıl bu stresle geçti. Her neyse, ikinci kez sınava girdi ve sınavdan kaldığını, sorulara baktığını söyledi, kendi kabuğuna çekildi ve 1 hafta sonra da ayrılmak istediğini söyledi. Ayrıldıktan 2 ay sonra ben profilime dayımın kolunun göründüğü bir fotoğrafı koydum, eli omuzumdaydı. 1 gün sonra beni engelledi Instagram'dan ex. Ben de gittim, wp'den yazdım, nedenini sordum ve bana yeni sevgilin olduğu için falan dedi, belli ki kıskandı. Ben açıklama yaptım ve sonrasında ona hayatımda birinin olması umurunda mı diye sordum, o da illaki olacak ama şu an görmek veya bilmek istemiyorum bunu dedi. Ben de ona bu kurduğun cümleden bile bir duygunun olduğu belliyken neden ayrıyız diye sordum. O ise bana yaşadığı stresler yüzünden hayata karşı bütün duygularının alınmış gibi olduğunu söyledi. Duyguları olmayan bir erkek eski sevgilisinin yeni bir ilişkiye başladığını düşündüğünde kıskanıp engeller mi? Bu da bariz bir duygu göstergesi değil mi sizce? Ona bu duyguları halı altına süpürüyor olmasının bir işe yaramayacağını, bir gün bunların patlak vereceğini söyledim, ardından da seni çok iyi tanıyorum ve pişman olacağına eminim dedim ve bana cevap olarak yüksek ihtimalle olacağım dedi. Pişman olursan yaz bana deyince, yazmayacağım çünkü sen başkasını seveceksin dedi. Ona tekrar yaz dedim, tekrar hayır dedi ve en son olarak biraz olsun hatrım varsa yaz dediğimde tamam dedi. Konuşmamız bitti ve 1 gün sonra gidip engeli kaldırdı. Sizce seviyor mu beni? Ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında? Ayrılmadan 1 ay önce bile seninle olduğum için çok mutluyum, bunu sakın unutma, seni çok seviyorum diyen birisiydi ya da hep benim onu zor zamanında bırakacağımı düşünüp hep bundan korkardı, karşımda yaşadığı stresler yüzünden ağladığı bile oldu
Beyler sorum size lütfen cevaplayın?