Benim çok temiz bir geçmişim yok. Geçmişte bazı hatalar yaptım, çok fotoğraflarım yayıldı, bir sürü erkekle konuştum ve adım çıktı, aradan yıllar geçse de, dine yönelip hayatımı düzene sokmaya çalışsam da, insanların ağzı kapanmıyor ve geçmişim hakkında konuşanlar oluyor.
Ben sevgilimden geçmişimi sakladım, iki yıllık ilişkimiz var ve nasıl olduysa öğrenmiş. Erkek arkadaşları da biliyor. Beni terk etti, iki yılı bir kalemde silip attı, hiç mi sevmedi beni? Erkek kuzenim bu olayları biliyor, bana, arkadaşlarından utanmıştır kendine yedirememiştir, sadece kendisi bilse seni terk etmez ama arkadaşları da biliyor aşkından ölse de dönmez sana diyor. Bu doğru mu? Sebebi arkadaşlarının bilmesi mi? Bana dönmez mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar üzüldüğünü duyunca içim cız etti gerçekten 😔 Geçmişindeki şeylerin seni bu kadar yıpratmasına çok üzüldüm. Erkekler bazen arkadaşlarının ne düşündüğüne çok takılabiliyor, maalesef böyle durumlar olabiliyor. Bu onun seni sevmediği anlamına gelmez bence, belki de yaşadığı şoku ve dışarıdan gelen baskıyı kaldıramamıştır. İki yıl öyle kolay silinecek bir zaman değil, eminim senin de hislerin çok derin. Şu an için ona biraz zaman tanımak en iyisi olabilir, ne dersin?🥺