Güzel giden, ona destek sağlayan birini evlilik vaatleri verip neden terk ederler? Herkesin istediği bir kadını neden hayatında istemez? Sebepsiz terk edip üstüne manipüle eder? Her yerden stalklamaya neden devam eder?
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel giden, ona destek sağlayan birini evlilik vaatleri verip neden terk ederler? Herkesin istediği bir kadını neden hayatında istemez? Sebepsiz terk edip üstüne manipüle eder? Her yerden stalklamaya neden devam eder?
Cevap
11Cevap
En nihayetinde kadın kadındır yani parası olan satın alıyor olmayan ağzıyla iş yapıyor bunun için neden armaya gerek yok
Erkekler böyle bir şey yapmaz, yapan karaktersizler de vardır. Onlar da herhangi birini herhangi bir sebepten terk edebilir, bir sebebi yoktur.
Öyle bişey yok sen yanlış kişiye teslim etmişsin kendini.
Belki de affedilmeyecek bir hata yaptın kim bilir
Sıfır hatayla ilişki yürüttüğümü söylemişti :) Sorun kendisiymiş ama çözemedik sorunu
Hay ağzından bal damlıyor kardeş sağolasın
Takip edeyim bana yazar mısın
Ahahahhahahahsjsjsjs tamam benimde😂
Evet sağlık olsun 🙏
Daha olgunlaşamamış erkekler yapardı doymamış
Peki bir süre geçince pişman olur mu bu insan
Genelde olur da hani başkasından ilgi alamazsa olur çok da umutlanmamak lazım:)
Bence her değer vermeyeni bal olsa da unut:)
Evlenme konusunu açan o, kaçan o, beni sevmediğini söyleyemeyen o. İlgi verende olgun olsa :) neyse. teşekkürler
Muhtemelen senden alacağını aldı ya da alamayacağını anladı:) evlilik laflara falan fazla bakmayacağım erkeğin
Allah kör yanından usul usul çıkarsın kendisinin 😊
Ağlama yavrucuğum Şimdi sen şimdi niye ağlıyorsun:) en güzelini yapıyorsun Allah'a havale et yoluna bak
Şu saçma sapan sitelerde de fazla böyle sorular sorup da daha çok dertlenme kendine başka uğraşlar bul kafanı dağıtacak
Haklısınız. Kapatacağım hesabı da. Teşekkür ederim:)
Rica ederim :) Ben bu işten bir şey anlamadım senin duygusal boşluğundan faydalandım sana yaklaşmam gerekiyordu siteden gönderiyorum doğri yolu gösteriyorum 😀 Sen bu kötü niyetli olma işini beceremedim
😂😂😂😂
Öyle güzel nasihat verdiniz ki Allah sizi iyilerle karşılaştırsın ahahahhah
İyi ve 90 bedenlerle diye düzeltir misin 😀 duada detayı önemli
amin 😂
Hadi git haadi yoksa yavşayacağım bak 😀
Gel yara bandın olayım yavrum harca beni falan diyeceğim
Bazı erkekler evlilikten korkuyor
Bu mu? Pişman olma olasılığı ne peki
Devir öyle seni seven tek kadın gibi hissetiren olsa bu sefer sen kalitesiz işler yaparsın
Karaktersi olanları terkeder
Sıkılmıştır , cinsellik yoktur
Gereğinden fazla değer zarar
evet öyle neyse kibar olayum boş kafalar var
Bilmiyorum ablacım yaşamadık saha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve kafa karıştırıcı, seni çok iyi anlıyorum! 💔 İnsanların güzel giden ilişkileri sebepsizce bitirmesi bazen kendi içsel sorunlarından kaynaklanabiliyor, inanabiliyor musun? Manipülasyon ve stalking ise asla kabul edilemez şeyler. Unutma, bu asla senin değerinle ilgili değil, tamamen onların çözemediği sıkıntılarla alakalı. Sen bu süreçte kendine iyi bakmaya odaklanmalısın. Bu tür durumlarda seni en çok ne şaşırtıyor? 🤔