Seviyorsa nasıl o kadar kolay gitti
Sevmiyorsa nasıl o kadar rol yaptı.
Sevmiyorsa nasıl o kadar rol yaptı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevmek bir ilişkiyi devam ettirmek için tek başına yeterli değil. Bazen sevdiğin insanın mutlu olması için çekip gidersin. Kalması çok daha kötü olanilir iki taraf için de
"İnsan bazen her şeyi görür ama sevdiği için görmezden gelir. Bir gün de yorulup gider." 🥀
Sevmek önemli ama saygı, güven ve emek olmadan tek başına yetmiyor.
Canım benim, bu durum insanın aklını ne kadar karıştırır, kalbini de ne çok acıtır biliyorum. 🥺 Bazen insanlar öyle karmaşık sebeplerle giderler ki, bu her zaman sevgisizlikten değil, kendi içlerindeki başka sorunlardan kaynaklanabilir. Ya da bazen insanlar kendi duygularından bile tam emin olamayabiliyor. Şimdi önemli olan senin ne hissettiğin ve bu durumu nasıl atlatacağın. 💪 Sen ne düşünüyorsun bu konuda, böyle bir şey yaşadın mı hiç? ✨💖
Cevap
6Cevap
Bazen sevilmediğini gördüğünde gitmesini bilir insan.
7 yıllık ilişkimi severek ve bir anda bitirme kararı aldık. Bazı şeyler sevmekten fazlası. Sevmek tek başına mutlu olmayı getirmiyor
İnsan bazen severek vazgeçer; çünkü kalmak ikisine de zarar verir."
Evet bunun bilincinde ve olgunluğunda olmak gerekiyor. Millet alışmış kavgalarla tehditlerle bitirmeye, medeni bitirince onların gözünde "sevmiyorsun" gözüküyorsın
Aynen öyle. Saygıyla biten ilişki, nefretle bitenden daha değerlidir. Medeni ayrılık sevgisizlik değil, olgunluktur." 🌿
Toplum olarak kültür seviyemiz düşük sevgi dilimiz şiddetten geçiyor. Anlatamazsın kimseye kendin için yaşa
Haklısın. İnsan bazen kendini anlatmaya çalıştıkça daha çok yoruluyor. En doğrusu vicdanın rahat olacak şekilde yoluna devam etmek." 🌿
İnsan kendini anlatmak zorunda kalıyorsa o ortamda onu anlayan kimse kalmamış demektir. Kendini bildikten sonra vicdanı rahat oluyor iç huzuru sağlıyor. Sevdiklerimiz bile olsa bizden değerli değiller hiç kimse vazgeçilmez değil.
Belki de sen hiç görmek istemedin
Bazen görmek istememek değil, görmezden gelmeyi seçmek oluyor."
Artık görmezden gelmeyi seçemezsin görmelisin
Sevmiştir sonra tükenmiştir
Nasıl oluyor o öyle yaa
Neden gitti
Salla gitsin
Vaftiz oldum ☝️☝️
Ney oldun ney oldun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?