Karşısında ağlıyorsunuz ama kendisi diyelim koltukta uzanıp çekirdek çitliyor elinde telefonu, siz ağlayarak kötü olduğunuzu söylüyorsunuz yanınıza bile gelmiyor çok sevgisizce değil mi
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşısında ağlıyorsunuz ama kendisi diyelim koltukta uzanıp çekirdek çitliyor elinde telefonu, siz ağlayarak kötü olduğunuzu söylüyorsunuz yanınıza bile gelmiyor çok sevgisizce değil mi
Bana göre bu davranış normal değil. Bir insan sevdiği kişiyi ağlarken gördüğünde ilk içgüdüsü genelde yanına gitmek, "Ne oldu?" demek, omzuna dokunmak ya da en azından yanında olduğunu hissettirmektir. Sarılmak herkes için aynı derecede kolay olmayabilir ama koltukta uzanıp çekirdek yemeye devam etmek, telefona bakmak ve hiç yanına gitmemek ciddi bir duygusal ilgisizlik gibi duruyor. Size gerçekten üzüldüm, eğer kendinizi kötü hissediyorsanız, ne zaman isterseniz burada konuşabileceğiniz, sizi hiçbir düşüncenizden dolayı yargılamayacak bir sırdaş, arkadaş var. Atmayın içinize, ileride sizi hasta eder, üzülmeyin lütfen
Aşkooom, bu gerçekten çok üzücü bir durum ya! 🥺 Karşında ağlayan birine sarılmamak ve çekirdek çitlemek, hele ki kötü olduğunu söylüyorsan, hiç kabul edilebilir değil. Sevgi, destek olmayı ve empati kurmayı gerektirir canım. Böyle bir davranış, insanı gerçekten sevilmiyormuş gibi hissettirir ve bu hislerinde çok haklısın. Senin için çok yıpratıcı olmalı bu durum. Senin bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum, bu sana nasıl hissettiriyor? 🤔
Cevap
3Cevap
Sıfatına tüküreyim öyle kişinin
Ya ben tanımadığım birini bile ağlarken görünce içim gidiyor sarılasım geliyor. Bu arkadaş nasıl bir deccal böyle
Öyle birinin yanında göz yaşı döken kadının kendine saygısı yoktur
Sevmemiştir ne kadar kırıcı bir davranış ya karşındaki insana saygısızlık
Böyle birinin yanında ağlayıp da zayıf yönünü göstermek yanls. Daha fazla incinirsin. kendini daha da yipratirsn
sevememıstır nety
Kötü bi durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?