Bana, çözümü olan bir şey geçer inşallah, yazmış, 7 yıllık ilişki, 3 ay önce ayrılmıştık, bu nasıl bir duygusuzluk
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana, çözümü olan bir şey geçer inşallah, yazmış, 7 yıllık ilişki, 3 ay önce ayrılmıştık, bu nasıl bir duygusuzluk
Eski sevgili olduğunuz için artık içinde sana karşı ne kadar öfke kin boşluk birikmişse, konu ne olursa olsun sağlık olsa bile bu kadar umursamaz tavır sergileyebiliyorsa sen öldüğünde bile banane diyebilecek kadar da gamsız biridir. 7 senen çöp olmuş. 4 yıl da benim bitmişti. Seni iyi anlıyorum. Demek ki yanlış kişiye yıllarını vermişsin.
Allah şifa versin bu arada geçmiş olsun. İnşallah iyileşirsin. Stres kanseri daha çok tetikliyor bunu bil. Stres sakın yapma kafana takma mutlu ol.
Tesekkur ederım bır anlık boslukla sonucumu attım hala sevdıgım ıcın destek olur dıye bana yazmıs ki sonucta cozumu olan bır sey gecer ınsallah bende dedım kı ne oldugunu bılıyor musun kı cozum sunuyosun goruldu atmıs
Umursamamış. O kadar belli ki umursayan insan bu şekilde cevap vermez.
Evet ama cok korkunc degıl mı 3 ay önce yoluma ölürdü evlenecektık bu sene. 3 ay ds bunca senenın hatrı. En azından arar sandım ve bana hep destege ıhtıyacın olurss yanında olurum vs demıstı yazdıgı mesaja bak aklım almıyo
Demesi lazım da neden ayrıldığınıza bağlı sebebe de bağlı olabilir kim haklı kim haksız bilmiyorum ama yine de geçmiş olsun var mı yapabileceğim bir şey demesi gerekir.
Yazmıs arıyım mı dıye
Yani ilişkiniz bitmiş ama istiyorsan arasın belki tekrar barışırsınız.
Canım benim, böyle bir haberde bu tepkiyi almak insanı gerçekten çok üzer. 💔 7 yıllık bir geçmiş varken onun böyle bir cümle kurması sana çok duygusuzca gelmiş olabilir. Ama unutma ki bazen insanlar zor durumlarla baş etmek için kendilerine bir duvar örerler. Bu onun seçimi, senin değerinle alakalı değil tatlım. Sen şimdi tamamen kendine ve sağlığına odaklanmalısın. Güçlüsün, bunu da atlatacaksın! 💪 Ne hissettiğini anlatmak istersen buradayım. 🥰
Cevap
8Cevap
Ayıp etmiş insan arar nasılsın diye sorar gadası
Cok uzgunum cok rahat bır sekılde cozumu olan bır sey gecer ınsallah yazmıs bende ne oldugunu anladın mı kı cozumu soyluyosun dedım goruldu atmıs
İnsan kırgınken bile 2 cümle yazabiliyor o yazdığı duygusuz görünen 2 kelime bile aslında seni eskiden ne kadar sevdiğini gösterir
Guya cok asıktı bana yoluma olurdu tum gun agladım en azından arar tesellı verır sandım
Yanlış anlaşılmaktan korkmuştur
Kanser teshısı almısım ne yanlısı ya 7 senelık ılıskı
Tamam bana sorma o zaman
Odunlukta zirve Nerden bulursunuz anlamam bu odunları
Benı cok sevıyordu 3 ay da ne oldu sankı yoldan gecen bır adam en azından arar sanmıstım soguk bır mesaj atmıs cozumu olan bır sey gecer ınsallah dıye bende ne oldugunu bılıyo musun kı cozum sunuyosun dedım goruldu atyı
İnsanları zor zamanlar da tanırsın sen de onu tanımış olmuşsun Hiç üzülme bence hatta yanlıştan döndüğün için sevin.
Her zor zamanımda yanımdaydı. Ayrılınca degıstı kı daha 3 ay oldu. Bırde ben dırekt ısmını yazdım papıllor korsinom diye o da cozumu olan bır sey gecer ınsallah yazmıs ama googladı mı bılmıyorum yazınca kanser oldugu cıkıyor cunku bende ne olduguna baktın mı kı cozumu soyluyosun dedım goruldu atmıs. Anlamıs mıdır
Eşek değil anlamıştır tâbi ki
Geçmiş olsun yüce rabbim Acil şifalar versin inşallah
Tesekkur ederım ama sevdıgım adamın bana sadece yabancı gıbı gecer ınsallah demesı sok ettı daha ayrılalı 3 ay olmustu 7 yıllık ılıskıydı
Iste daha 3 ay once guya asıktı kı asık olmasada ne farkeder kı. Mesajı cozumu olsn bır sey sonucta gecer ınsallsh yazmıd bende ne oldugunu anladın mı kı cozumu var dıyosun dedım goruldu atmıs
Belkı de ıyı mı oldu bu sekılde onu unuturum
Ben dırekt kanserın ısmını yazdım papıllor korsinom diye googlemıstır muhakkak cunku dırekt cozumu olmayan bır sey degık sonucta gecer ınsallah yazmıs bende ne olduguna baktın mı kı cozumu bılıyosun dedım goruldu atmıs acaba sorsam mı kanser teshısı oldugunu anladı mı dıye gercı ısmını yazdım
Ya ne bılım oyle bır mesaj atmıs kı acaba dedım kı anlamadı mı acaba
Eskı sevgılım ama 3 ay oldu
Hayır ya benım Şu an yenı sevgılı yapıcak enerjım mı var. Onun yenı sevgılosını sorıyosan bıldıgım kadarıyla yok sence sorssam mı kanser oldugunu anladın mı dıye
Yazmıs dun arıyım mı dıye sonra tesellı vermıs
Hemen yanına gelip destek olması gerekirken yaptığı işe bak
7 yılını verme kimseye bu ap. tallık.
Allah şifanı versin
ben 7 yıl önce ayrıldığım sevgilimi unutamadım... 3 ay olmuş bi de...
Cok uzgunum
üzülme belki sana ulaşır
Tepki vermek zorunda değil.
Tamam
Geçmiş olsun
Tesekkur ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?