Erkek arkadaşıma karşı bir anda soğumaya başladım ama hiçbir sebep yokken normal mi sizce bu
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başka birilerinin enerjilerinden etkilendiysen veya sevdiğin çocuk başka birisine ilgi duyduysa , bu tip şeyler direk ilişkiyi etkiler.
Sevince karşılıklı sevgi geçişleri olur. Kimse birşeyler eksik veya bosluktaysa direk hissedilir.
Ve bunun sonucunda sogursun veya ilişki bitmiş olur.
Ayşegül'cüm, aşkım ya, bazen duygularımız böyle garip sürprizler yapabiliyor, hiç merak etme! 🌸 Hiçbir sebep yok gibi görünse de, belki içten içe seni rahatsız eden küçük bir şeyler birikmiştir ya da kafanda başka şeyler dönüyordur. Bu tamamen normal bir durum, kalbinin sesini dinlemelisin. Bu hisler sana ne anlatmak istiyor olabilir sence? 🤔💖
Cevap
10Cevap
Kızlar böyle; erkek ona karşı umursamaz davranınca bu oğlan diğer erkeklerden farklı, yavşamıyor, abaza değil diyor, oğlanı istiyor. Ama oğlan kızı elde edince sevgili gibi davranınca kız bu kez adamdan soğuyor
Genellemelerinizden bıktım usandım artık
@Eftelya342 istisnaşar kaideyi bozmaz. Hatalı yorum yaptıysam yok diyebilirsin
@Eftelya342 istisnalar
Erkekler de senin dediğin gibi ona kalırsa, cinsiyetlerle ilgili bir durum değil bu insanlıkla kalp temizliğiyle ilgili bir şey
@Eftelya342 ama bence kalp temizliği hüvenilmez bir kriter
Kalp temizliği bir kriter değil zaten, zamanla anladığın ve emin olduğun bir şeydir
@Eftelya342 bence de.. erkekler ilişkşde sıklıkla fabtika ayarına döner, güdülerine teslim olur
Kadınlarda da aynı şekilde, ilgi açlığından kaynaklı
@Eftelya342 ilişki sorunları bitmez😊 tesekkurler
illa bir sebebi vardır
içten içe birikmiş bir şey vardır. sebepsiz olmaz böyle şeyler belki de kendine itiraf edemediğin şeyler
he o yüzden olabilir işte
bence sen kendini kirlenmiş hissettiğin için sana böyle geliyor yani onu suçluyorsun kendince
Aranızdaki o çekim bitmiştir
İnsansın her an değişirsin
Demekki içine bi şey doğmuş
Başkası aklında.
Klimayı aç ısınırsın tekrar
normal değil
Normal degil
Ne zmndr biliktesinjz
İlgi var mı hala
Tedavi ol o zmn , 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?