Sevmediğim sevgilimle sırf iyi biri diye evlenmeli miyim, başkalarına ilgimi nasıl bastırırım?

Sevgilim çok iyi birisi, 2 yıllık ciddi bi ilişkimiz var öpmeye kıyamıyor efendi düzgün birisi Allah'a şükür. Ama şöyle bir sorun var, ben onu sevemiyorum diğer erkekleri çekici buluyorum onunla beni sevdiği için beraberim evleneceğiz ama ben sevdiğimi değil beni seveni seçtim. Ya gerçekten nazar değmesin sevgilim kibar çalışkan bana değer veren birisi ben onun dış görünüşünü pek beğenmediğimi söylediğimde benim için kendini değiştiren, sakallarını kestiren spora haftada 5 gün giden bi adam oldu benim için her şeyi yapıyor çok da sadık ama ben onu yine de çekici bulamıyorum aldatmak söz konusu değil kimseye yapmam ama istemeden gözüm başka erkeklere kayıyor, başkaları hoşuma gidiyor yeni erkeklerle tanışmak istiyorum ama ona bunu yapamam onu üzemem ona bunu da yaşatamam o çok iyi birisi onun gibi birisini bulamam ben ne yapacağım başka erkeklere hissettiğim duyguları nasıl bastırırım

Sevmediğim sevgilimle sırf iyi biri diye evlenmeli miyim, başkalarına ilgimi nasıl bastırırım?