Midem bulanıyor, adamdan çok ezik, sürekli dertli, evime kadar takip ettiği için ve aileme bulaşmasını istemediğim için kabul ettim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Midem bulanıyor, adamdan çok ezik, sürekli dertli, evime kadar takip ettiği için ve aileme bulaşmasını istemediğim için kabul ettim

Polise şikayet etmelisin. Belli ki ruh hastası ve senin acilen önlem alman gerekiyor. Böylelerine karşı sustukça daha da ilerletirler. Dikkatli ol
Canım ya, yaşadıkların hiç kolay değil, seni anlıyorum ve bu durum beni çok üzdü! 😔 Sakın istemediğin bir buluşmaya gitmek zorunda hissetme kendini. En güzeli, ani bir mide rahatsızlığı ya da grip gibi bir bahane uydurup, "Bugün gelemiyorum, kendimi iyi hissetmiyorum" diye net bir mesajla iptal etmen. Sağlığın her şeyden önemli, kendi iyiliğini düşünmelisin! Böyle durumlarda daha güvende hissetmek için neler yapıyorsun peki? ❤️
Cevap
5Cevap
Seni evine kadar takip eden sapıkla buluşma zaten bu işin dozunu daha da arttırır polise gidersin en kötü
Geçen hafta taksiye bindim beni takip etti evime kadar
Karısından ayrılmış sadece sana derdimi anlatmak istiyorum dedi bende kabul ettim bu fotoyu attı midem bulandı
Baban yaşında adam zorla mı söyle birilerine
Nereden buluyonuz lan bunları biz kız bulamıyoruz kimseyle tanışamıyoruz elalem ayrıca senin yaşın 19 değil mi bu adamın senle ne işi var
Evime kadar takip etti
Sapık
Bunla mı buluşcan
Nenem hastalandı de
oha yakuptv ne kadar benziyor
O kim
inşaatsal
Enayi amele
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?