Napmalıyım çok kötü hisediyorum?

Selamın aleyküm arkadaşlarım 18 yaşındayım 19 a 3 4 ayım var bu yaşıma kadar kendimi hep yanlız hisettim annemle babam ben küçükken ayrıldılar 2 3 yaşında üvey babam oldu onunla beraber 18 yaşıma kadar yaşadım çocukluğum fakirlikle geçti fazla imkanlarımız yoktu tahtalı bi evde büyüdüm şimartılarak gecen bi çocukluğum olmadı şımartılarak ev bebek gül bebek ve ilgili kimse üstüme düşmedi akşama kadar sokaklarda oynar evime gelirdim.
gel zaman git zaman böyle geçti bi 7 8 sene sonra taşınmaya karar verdik kasaba gibi Çarşıdan uzak bi yerde oturuyorduk merkeze çarşıya taşındık burada birazda olsa hayatı yaşadım çocukluğum bi tik daha iyi oldu ama tabi yine eksiktim arkadaşlarımın patenleri vardı bisikletleri vardı ben 2 ay paten parası toplayıp kendime almıştım bisiklet çok gözümde kaldı öyle böyle bi tık daha iyi bir şekilde burada yaşadım taki biraz daha büyüyene kadar bu zamana kadar çok ortamada girmedim çok arkadaşımda olmadı saysan şuana kadar yakın olduğum 20 30 arkadaşım olmuştur neyse okul hayatım bitti 2 sene sınıfta kaldım derslerime önem vermiyordum lise zamanındada bir çocukla tanıştım ilk sevgilimdi 2 sene boyunca bana o kadar iyi geldi ki yaşama kaymağım oldu gerçek anlamda onunlayken bol bol geziyordum rahat hissediyordum yanında gitmedim görmediğim yerleri onunla gezdim sonra ayrıldık 1 senedirde ayrıyız 1 senedir kendimi o kadar boş hissediyorum ki çalışmak gelmiyor içimden insanlarla konuşmakta gelmiyor mesela şöyle bir his var içimde bir insanla sohbeti devam ettiremiyorum 2 3 dk en fazla aralıksız konuşabilirim sonrasında tıkanıyorum kendimi boş bi insan gibi hissediyorum bu yüzdende ve insanlarla konuşamam eğlenceli bir kişilik gibi görmediğim için ne çalışmak istiyorum nede yeni insanları tanımak istiyorum son 1 senedirde evdeyim hayatım nasıl olucak böyle hiç bilmiyorum bazen ölmek bile istiyorum hevesizim sevgili yapmak evlenmek torun sahibi olmak inan hic birinin hayalinş bile kurmuyorum sizce benim sorunum çocukluktan kaynalı mı veya benim sorunum nedir gerçekten bende mutlu olmak istiyorum hayat yaşamaya değer bir yer

Napmalıyım çok kötü hisediyorum?