Kız 23-24 yaşlarında, adam da 33 gibi bir şey ama kafa dengi sizce nasıl, uygun mu, yaş önemli
1 sa
Kız 23-24 yaşlarında, adam da 33 gibi bir şey ama kafa dengi sizce nasıl, uygun mu, yaş önemli
Cevap
10Cevap
Şimdi çok gelmez de ileride farkı anlarsın.
En azından eşiyle arasında 10 yaş fark olan arkadaşlarım söylemişti tavsiye etmediklerini
Hımm doğrudur bu bak buna inanırım
Ya en başta asla olmaz dedim bende ama konuştukça sohbeti sarıyor anlamadım ya doğru mu yanlış mı bilemedim
İlerleyen zamanda evet kıskançlık olabilir ben onun yaşına geldugimde o daha da yaşlı olacak😂😂
bi dene olmadı sana köyden buluruz rahatta kal
Normal değil sen çocuksun daha abim
Ya en başta asla olmaz dedim bende ama konuştukça sohbeti sarıyor anlamadım ya doğru mu yanlış mı bilemedim abimm
Çok açık söyledin teşekkür ederim öncelikle doğru tabiki de böyle insnaalrda var
Aksine evlilik vaatlerinde bulunmuyor yeni tanıştık zaten bilmiyorum
Çok takdir ettim şu an ama ya valla açık açık söylediğin için abi teşekkür ederim valla
Kendi yasitlarim ne istediğini bilmiyor ergenler olgun değiller itici geliyor konuştum tabikide
Aradaki yaş farkı çok abartılı değil
Ya en başta asla olmaz dedim ben ama konuştukça sohbeti sarıyor anlamadım ya doğru mu yanlış mı bilemedim
33 yaş erkek için iyidir
En azından artık evlenmek istiyordur diye tahmin ediyorum
Birde biz erkekler biraz geç olgunlaşırız
Her erkek aynı değil tabi
Valla 28 yaşında biriyle konuşuyordum tabi bundan üç yıl önce 25 yaşındaydı evlilik düşünüyorum dedi bir yıl oyaladı benim pek bı inancım kalmadı yani yasitlarimlada konuştum ama hep Ergen hep bı haylazlik pesindeler laylaylom takılıyorlar
33 yaşında bu kişi yeni tanıştık evlilik fobisi var çevresindeki insanlar sürekli boşanıyor diye o da kendinin öyle başına gelecek diye düşünüyor ama asla evlenemem demiyor tabi
Hakkında hayırlısı kardeş :)
Aminnn
İdeal
Herkes çok demiş
Size göre neden ideal merak etttim
Ben de öyle düşünüyorum tabi herkes aynı değil ama artık ne istediğini biliyordur diye düşünüyorum bir keism için
Benim yasitlarimdaki erkekler aşırı ne istediğini bilmeyen ergen oluyor laylaylom takılıyorlar ve ben çok sıkıldım elbetteki yasitlarimlada konuştum ama olgun değiller
Yani yeni tanistik sayılır hemen yüz yüze görüşmek istemedim internetten tanıştık bide şu an için iyi görünüyor ama bilemiyotum
Teşekkür ederim insallah
Evlilik için belki
Ya en başta asla olmaz dedim bende ama konuştukça sohbeti sarıyor anlamadım ya doğru mu yanlış mı bilemedim
Olur
anlaşamazlar
Ya en başta asla olmaz dedim bende ama konuştukça sohbeti sarıyor anlamadım ya doğru mu yanlış mı bilemedim aksine anlaşıyoruz da 🤦🏻♀️😂
Ahahah niye bee
Çok bence
Yanlış atni sarar sana ama ilerleyen süreçte daha kötü olur
Niyeki ne manada kötü
İlişki dengesi dinamiği yaşantılar farklı açıda çünkü jenerasyon farkı var öncelikle
Tabii doğru bu
Biraz fazla gibi
İlla olmayacak değil dışarıdan genel kıyaslama da fazla
Evet çok var böyle görüşen kisielr
Çok tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, aşkta yaş farkı dediğin bence çoğu zaman sadece bir sayıdan ibaret! ✨ Eğer birbirinizle kafa dengiyseniz, sohbetiniz sarıyorsa ve enerjiniz tutuyorsa, 10 yaş farkın ne önemi var ki? Bence en güzeli birlikte gülüp eğlenebilmek, birbirinize destek olabilmek. Önemli olan kalplerin uyumu ve birlikte ne kadar mutlu olduğunuz! Siz ne düşünüyorsunuz, aşkta uyum mu yaş mı daha önemli? 🤔💖
Ayyy işte tam da bundan bahsediyorum canım! Sohbetin sarması harika bir işaret bence! 🥰 Kalbinin sesini dinle!