Erkekler ayrılınca özler mi 30 gün kuralı gerçek mi sizce
2 sa
Erkekler ayrılınca özler mi 30 gün kuralı gerçek mi sizce
Cevap
13Cevap
Hiç belli olmaz ya 2 3 günde de özler hiç özlemeyebilir de
15 gün oldu
Gerçekten sevdiyse ölene kadar içi sızlar.
Ya şimdi şöyle gitmiş bir adama be yapabilirsin ki beklemekten başka özler mi sorusu için de seviyorsa özler sevmiyorsa özlemez
Elden bisey gelmiyorr ben adın atsam da onun dönmesi gibi olmuyo giden o olunca
Hayır hayır asla adım atma
Karısız kalmazsa özlemez
Pek yakışıklı değil ama ağzı laf yapıyor. Uzun süre onun nazını benden başkası çekmez gibi de bilemedimm
İnsallahh 🫶🏼😄
Seven erkek mi giden erkek mi
Sevdiği halde gidenn
Karşılıklı anlaşarak mı ayrılık oldu
O terk etti. İlişkimiz güzeldi geleceğimiz olamayacağı için. Ayrılık sürecinde fazla çabaladım dönsün halledelim diye. 10 ay oldu en son her yerden engelledi. Genelde ben yazıyordum 7-10 gün konusuyorduk. 10 ayda belki 25-20 kez iletişimi tekrar kesmişizdir
Yaş farkı mı var?
Yok aynı yass 27
Neden imkansızdı
Biraz karışık. Kuzeniyle arkadaştık aslında beni seviyormuş platonik. Kuzeni öğrenince ayrılın demiş benimki de gurur yapmış yaptığımız yanlıştı diye. Eximle uzak mesafeydik. Aramız iyiydi hep. İşte yarın öbürgün yüzlerine bakamam dedi. Kuzeni de kendine yapılmış bi ihanet olarak gördü. Biraz uzun mesele. Ben bunları ayrıldıktan sonra öğrendim
Yenisini bulana kadar
Bi ara yenisini buldu onla yapamadı döndü sonra yine gitti
Bulması kolay sevmesi zor..
Bir kaç kez konusmayı flört etmeyi denedim ama istemedim sonrasını.. henüz hazır değilim belli ki 10 ay oldu ama iletişimi kesmediğimiz için belki de.
Öyleymiss ya
Her insan aynı değildir. Ki psikolojide her insanın biricik olduğu söylenir. 30 kuralı her erkek için nasıl geçerli olabilir? Üstelik hiç mantıklı da değil yani
Öyle özleyipte dönmüyorlar bazen..
3 buçuk saat sonra
Keskeee
Giden özlemez kalan özler. :D
Cidden öyle oluyorr
Damarları sıstı zaman
O neyy
Nasıl gittiğine bağlı. Kural falan hikaye.
Yenisini bulmussa umrunda olmaz 😀
Giden özlemez.
Hayır değil
başka veren kız bulursa aramaz bile
Neden ayrıldınız
Arada imkansızlık vardı.
Gizliden çıkayım mı daha detaylı konuşalım
özlemez
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konular gerçekten kalbimizi ağrıtır bazen biliyorum. ❤️🩹 Erkekler de tabii ki özler, herkes özler! Ama bunun için böyle net bir kural ya da zaman dilimi yok bence. 🤔 Her ilişkinin dinamiği, her insanın duyguları farklı. Kimisi hemen anlar, kimisi zamanla... O 30 gün kuralı biraz şehir efsanesi gibi diyebiliriz bence. Asıl önemli olan senin ne hissettiğin ve nasıl toparlandığın. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence var mı böyle bir kural? ✨