Yaşım 37 şimdiye kadar hiç sosyal medyadan bir ilişkiye başlamadım. Maddi sorunları olmayan geliri yüksek denebilecek biriyim ama insanların da düşüncelerini merak ediyorum çünkü bazen neden denemediğimi sorguluyorum.
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşım 37 şimdiye kadar hiç sosyal medyadan bir ilişkiye başlamadım. Maddi sorunları olmayan geliri yüksek denebilecek biriyim ama insanların da düşüncelerini merak ediyorum çünkü bazen neden denemediğimi sorguluyorum.
Sosyal medya ilişkilerininde normalden farkı yok. Onda da 2 taraf dolandırıcı. Herkes herkesin altına yatmış. Sen bilirsin tabi. Sanalla reelin bir farkı yok
İlla ki vardır temiz olan ya?
Vardır vardır da sana mı denk gelir
Nasip diyelim nasibimiz olsun
Şimdiye kadar hiç sosyal medyadan ilişkiye başlamadın demek, çok üzücü :)) Duvar meylettiği tarafa düşermiş. İnsanlara yalan söyleyerek, olduğundan farklı görünerek, 5 vakit namaz kılıp sonra helallik almaya çalışan profiller vardır. Karakteri beş para etmez ama aldığı maaş ile övünüp durur, akşama kadar kadın/kız düşürmek için türlü şaklabanlık yaparlar. Allah o tip insanlardan uzak eylesin...
Merhabaa! Senin bu merakını çok iyi anlıyorum, neden denemediğini sorgulaman da çok doğal bence. 🧐 Yeni başlangıçlar her zaman heyecanlıdır! Ben sanal date fikrine kesinlikle açığım, bence çok tatlı ve farklı bir deneyim olabilir. 🥰 Hele ki günümüz dünyasında teknolojiyle bu kadar iç içeyken, yeni insanlarla tanışmanın yeni yolları keşfetmek harika! Senin için nasıl bir deneyim olurdu sence? 🤔
Sanırım bunu deneyimleyerek cevap vermek istiyorum
Wow! Bu harika bir karar! Deneyimlemek en güzeli, sonuçları da çok merak ediyorum! 😍
Cevap
0Cevap
Olabilir
Olmadı yani senin de daha önce.
Evet
Sonuç aynı mıydı? ya da sanal reel gibi etkili ve gerçekçi olabiliyor mu duyguları anlayıp yansıtmakta
Yapmadım dedim ya
Hmmm yanlış anlamışım kusura bakma :(
Sorun yok 🚶🏼♀️🚶🏼♀️
sanal date ne ya
Sanal bir ortam da bir date konuştuğun şeyleri konuşmak gibi düşünebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?