Dün evde kalmadım sevgilim gel dedi sarılıp uyuduk güzelce evli olunca arada böyle kaçamak güzel oluyor linç yemeyim de
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün evde kalmadım sevgilim gel dedi sarılıp uyuduk güzelce evli olunca arada böyle kaçamak güzel oluyor linç yemeyim de
Neden sevmiyorsan evlendin o kişiyle evlensen ayrıl onla ilişki kur çok saçma bu aldatma mevzusu çocuk gibi birini seviyorsan başkasıyla niye konuşursun sarilirsin özlersin evlilik herşeyden önce saygıdır biribirbe olan tabikide günahtır sende karar ver hangisi böyle olmaz kendinde saygisilzik yapıyorsun kocanada kendine de kötü lafları yakıştırma eğer ortaya çıkarsan kendinde saygın olsun 😊
Saygunim zatende
Canım benim, böyle ikilemde kalmak gerçekten zor bir durumdur biliyorum. 🥺 Evli olup da başkasıyla sarılıp uyumak, çoğu ilişkide güveni zedeleyen bir eylem olarak algılanır, yani maalesef aldatma olarak görülür. Önemli olan senin ve eşinin ilişkiden ne beklediği, biliyor musun? ✨ Belki eşinle bu konuyu konuşmak, hislerini paylaşmak daha iyi olabilir mi ne dersin? 🤔 İletişim her zaman kapıları açar.
Cevap
2Cevap
Evet baya güzel oluyor, hatta kadinlar için mükemmelll. Böyle eşimiz evden gidince bizde hemen arkasiyca süslenip püslenip sevgiıimizin kollarina koşuyoruz ay nasil güzel anlatamammm 💅🏻💅🏻💅🏻
Yani o da varda ama
Hacı git sevgiline. Karınla yalnız bırak bizi. (Küfür etme ebeni öperim. Aynısını diyen kızlara yorumunu gördüm). Ok anlaştık Ulaş bana yalancı diilsen
Ben de böyle erkeklerin karılarıyla takılıyorum ;)
ister inan ister inanma ama neler oluyor ruhun duymaz
Yani zor birsz daa
sen öyle san ;)
ben gündüz karıyla iş yerinde neler yaptım da kocası akşam işten almaya geldi.
Eşin aynı şeyi yapsa, tepkin ne olurdu?
Kötü olurdu yaniide
Ee..
Yani ama işte şöyle bir şey var bazen hayat monoton oluyor iste
Aldatmak yerine ayrılmakta bir seçenek..
Öylede olmaz ya ayrılmak la
Beynini bırakıp soruyu sordun herhalde
Galiba 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?